Cum se înțelege Eugenia Șerban cu fiul său. Dezvăluiri spumoase despre fostele lui partenere: “Plâng după mine!” VIDEO EXCLUSIV

Detalii despre Lorans Bataineh

Eugenia Șerban se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din România, interpretând, de-a lungul timpului, personaje pe care publicul le-a iubit imediat. Vedeta, care a demonstrat că este o luptătoare și a trecut printr-o bătălie crâncenă cu o boală dură, cancerul, are multe motive de bucurie. Aceasta are un fiu, Lorans Bataineh, în vârstă de 30 de ani, alături de care are o relație extraordinară. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, ea ne-a vorbit despre legătura cu fiul său, oferind detalii spumoase despre fostele partenere pe care el le-a avut.

Eugenia Șerban, detalii despre fiul său

Eugenia Șerban, prezentă la deschiderea unei noi clinici de frumusețe, a mărturisit că discuția pe care a avut-o cu băiatul său, cu privire la modul în care trebuie să trateze o femeie, a fost complicată, însă fiul său s-a dovedit a fi un bărbat educat, care a înțeles ce trebuie să facă. Cât despre cum se înțeleg acum, când Lorans are 30 de ani, vedeta a dezvăluit:

“Foarte complicat! Indiferent cum ai spune, tu zici cum ți-ar plăcea să se comporte un bărbat cu tine! Dar bărbații nu iau niciodată mot a mot ce spunem noi, dar este un copil educat! Au fost, dar acestea sunt în funcție de perioade (n.r. reguli)! Are 30 de ani, nu mai știu, au trecut prea mulți ani din perioada adolescenței. Nu (n.r. nu este mămos)! A fost, a trecut și perioada aceasta! Mi-ar plăcea să mă sune în fiecare zi ca să știu de el, dar uneori mă sună atât de des că mă enervează (râde)! Glumesc!”

Cum este ca soacră

Eugenia Șerban și fiul său, Lorans Bataineh, au o relație extraordinară, astfel că acesta i-a făcut cunoștință mamei sale cu partenerele pe care le-a avut de-a lungul timpului. Totuși, actrița a punctat că au existat anumite fete care au deranjat-o. Cu toate acestea, spumoasă ca de obicei, vedeta a mărturisit că există foste partenere ale fiului său care îi duc dorul, în timp ce altele nu o mai sună:

“Supărare, nu! Că m-au deranjat unele fete, da! Știu ele! (n.r. motivul) Habar nu am! (n.r. cum este ca soacră) Unele dintre fostele iubite plâng după mine, altele nu mai dau niciun telefon! Fiecare cu părerea ei!”

Ce face atunci când o persoană își dorește să îi împrumute lucrurile

Întrebată dacă s-a întâmplat ca vreo fostă parteneră de-a fiului său să își dorească să îi împrumute din lucruri, Eugenia Șerban a punctat că nu este genul care să recurgă la acest gest. Mai degrabă, îndrăgita actriță își oferă piesele din garderobă de tot atunci când o persoană își dorește ceva:

“Nu împrumut, le dau! Nu îmi place să împrumut lucruri. Nici nu împrumut din altă parte, nici nu dau din lucrurile mele! De multe ori când le-am primit înapoi, nu le-am primit în starea în care le-am dat. Și atunci prefer să nu! Când dau, prefer să dau de tot!”

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *