Eugenia Șerban, despre momentul în care i-a apărut un admirator la ușă. Reacția incredibilă a tatălui ei: „L-a pus pe fugă” VIDEO EXCLUSIV

"A venit la ușa tatălui meu"

Eugenia Șerban este una dintre cele mai iubite actrițe din țară. Vedeta ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre întâmplările prin care a trecut în momentul în care un fan s-a îndrăgostit de ea. Se pare că bărbatul nu a avut noroc, căci s-a dus la ușa ei, însă nu a văzut-o pe ea, ci pe tatăl său, care l-a pus pe fugă.

Eugenia Șerban, despre întâlnirea tatălui său cu un fan

La un moment dat, un fan era îndrăgostit de Eugenia Șerban, astfel că a încercat tot felul de trucuri pentru a câștiga atenția vedetei. Totuși, în momentul în care se afla la ușa ei, el s-a trezit nas în nas cu tatăl actriței, care a protejat-o imediat:

“Plicuri întregi, saci întregi. Trebuie să ținem cont că pe vremea respectivă nu era decât o singură televiziune. Erau puțini oameni de televiziune, o singură televiziune și toată lumea se uita la această televiziune. A venit la ușa tatălui meu, da. (n.r. un fan) Am scăpat de el când a răspuns tata la ușă, după multe scrisori pe care mi le-a trimis, inclusiv la Teatrul din Turda. Tata i-a spus să uite adresa. Și a uitat-o. Nu pot să reproduc exact, dar cam așa. Tata a reușit să mă apere, l-a pus pe goană. Înainte de asta, s-a întâmplat să lase scrisori și tot felul de lucruri la ușă, până când tata a deschis ușa exact în momentul în care era acolo.”

Ce sfat i-a oferit tatăl ei

Eugenia Șerban a punctat că, în trecut, nu era chiar așa de simplu să urci pe scenă și să încânți publicul prin faptul că ești actor. Ea ne-a spus ce sfat i-a oferit tatăl ei când a aflat ce domeniu își dorește să urmeze:

“Pe vremea respectivă erau alte concepții și nu era atât de simplu să faci actorie. Mi-a spus doar să fiu așa cum m-a învățat el să fiu. Cam atât.”

“Tinerii vin la teatru”

De asemenea, vedeta ne-a mărturisit că tinerii merg la teatru și sălile sunt pline. Aceasta le-a oferit un sfat tuturor celor care își doresc să urmeze actoria, explicând că acum există numeroase oportunități:

“Tinerii vin la teatru. Avem un public care vine la teatru, publicul de televiziune este public de televiziune și nu o să vină niciodată la teatru sau sunt puțini dintre ei care sunt și și. Deci nu ducem lipsă, sălile sunt pline la teatru. Am ajutat foarte mulți tineri. (n.r. cu sfaturi pentru actorie) Eu cred că ei cred în ei, altfel nu ar fi făcut actorie. Ca să reușească, trebuie să dea din coate și să iasă deasupra apei ca și uleiul. Sunt atât de multe oportunități acum, atât de multe case de casting. Pe vremea mea nu erau. Sunt posibilități mari și foarte multe. Noi nu le aveam pe vremea aia, duceam lipsă de ele. Au toate șansele, dar trebuie să se zbată pentru asta.”

Cum au reacționat părinții ei când i-a anunțat că vrea să facă actorie

Eugenia Șerban ne-a dezvăluit că, în trecut, oamenii nu reacționau foarte bine la ideea de a studia actoria. Totuși, mama ei a susținut-o, iar tatăl ei s-a convins, într-un final, de faptul că a fost înzestrată cu mult talent:

“Era mai rău. Cum adică să faci actorie? Numai o anumită categorie se face actriță. Era mult mai rău. A fost drumul pe care l-am ales eu. Mama a fost de partea mea, tata mi-a spus ce mi-a spus și până la urmă s-a convins. Era permanent în sală la mine la spectacole, în ultimul rând.”

Citește și Ce intervenții estetice are Eugenia Șerban. Metoda care o ajută să arate spectaculos: „Sunt lucruri pe care ar trebui să le facă orice femeie” VIDEO EXCLUSIV

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce conțin antiperspirantele din Lidl și Kaufland. Detaliul de pe etichetă pe care mulți îl...
Breaking News: Anamaria Prodan intervine în scandalul fraților Tate! Ce a putut să spună
A înnebunit de furie! Ce lovitură uriașă i-a dat Shakira lui Pique
De ce e bine să pui mălai în grădină, dacă stai la casă. Efectul este...
O mămică a arătat mai mult decât trebuia când și-a dus copilul la școală. Ce...
“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea...
De ce să nu speli motorul mașinii la jet de apă. Greșeala care strică imediat...
ULTIMA ORĂ Femeie cu plăgi pe gât şi brațe, găsită în toaleta Aeroportului Otopeni
Nepotul lui Ilie Balaci, 5 săptămâni în comă. Lorena Balaci: «I-am spus lui Dumnezeu să...
Anca Țurcașiu, concurentă la „Te cunosc de undeva!”: „Nu-mi plac deloc travestiurile”. EXCLUSIV
Cine cântă, de fapt, melodia „Boschetar”/ „Dacă aș putea”. Vali Boghean recunoaște: „Mă hrănește și...
În viața Leilor, Capricornilor și a Peștilor se arată o reușită și mulți bani. Leii...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *