Cum se înțelege fosta soție a lui Kamara cu noua iubită, Gabriella Nastas. Artistul dă din casă: “În primii 3 ani, nimeni nu a știut” VIDEO EXCLUSIV

Leon, fiul său, este pe primul loc

Kamara și Oana, femeia care i l-a dăruit cântărețului pe Leon, au divorțat în 2018, însă au păstrat o relație bună de dragul copilului pe care îl au împreună. Cei doi și-au refăcut viața, iar cântărețul formează un cuplu cu Gabriella Nastas, care este, la rândul său, artistă. În exclusivitate pentru Ego.ro, fostul concurent de la Survivor ne-a vorbit despre cum se înțeleg cele două.

Kamara, detalii despre relația dintre fosta soție și iubita lui, Gabriella Nastas

Kamara consideră că orice rană se închide în timp, astfel că se înțelege bine atât cu fosta soție, Oana, cât și cu iubitul acesteia. Astfel, iubita lui, Gabriella Nastas, are o relație bună cu mama lui Leon, mai ales pentru că s-a încheiat de mult capitolul mariajului dintre cântăreț și aceasta:

“Se poate da un exemplu. Eu cred că oamenii trebuie să comunice, din moment ce nu au ce să împartă, practic! Eu nu mai am nicio treabă cu fosta soție din punctul acesta de vedere. Și ea are relația ei, îl cunosc pe iubitul ei. Nu e nicio problemă! Ne înțelegem OK, în limita posibilităților în care se pot înțelege oamenii!

Nu putem să spunem acum că eu sunt cel mai bun prieten cu iubitul ei și ea e cea mai bună prietenă cu Gabriella, dar ne înțelegem! Pentru binele lui Leon, nu văd de ce ar putea să deranjeze această frumoasă legătură între oameni.

Nu avem motive să ne certăm! Consider că totul este bine și că oamenii, atunci când ajung la o maturitate, înțeleg cum stau lucrurile! Orice rană se închide în timp!”

Citește și Gabriella Nastas, despre relația pe care o are cu Leon, fiul iubitului ei, Kamara: „Are ceva special!” VIDEO EXCLUSIV

Nu există ranchiună între cei doi

De asemenea, cântărețul a punctat că nu există ranchiună între el și fosta soție:

“Nu! Absolut deloc! Nu există ranchiună, de ce ar exista? Cu mult înainte să avem aceste relații ne-am despărțit. Eu și Gabriella am început să formăm un cuplu în urmă cu un an și jumătate, până atunci am fost prieteni! Ea la fel, abia la 3 ani sau 4 ani după ce ne-am despărțit a început să aibă această relație! Așadar, nu văd nicio problemă, niciun deranj, este totul în regulă!”

Leon, fiul lor, este pe primul loc

Atât pentru Kamara, cât și pentru Oana, fosta lui soție, micuțul Leon este pe primul loc. Cei doi au păstrat o relație amicală de dragul băiețelului, care are nevoie de atenția părinților. Cântărețul a explicat că fiul său stă o săptămână la el și o săptămână la fosta parteneră, aceștia fiind ajutați și de bunici atunci când au treabă:

“Este pe primul loc. (n.r. Leon) Are nevoie de atenția noastră și are nevoie de asistență în permanență. Fiecare lucru își are rolul, fiecare aspect este important. Dacă nu ai grijă de un anumit aspect se poate dărâma întregul sistem! Dacă aș sta nonstop doar cu Leon, ce aș face? Nu aș mai putea să fac nimic! O săptămână stă la mine, o săptămână stă la mama lui.

Am convenit să facem așa ca să ne mai putem descurca! Nici așa nu este ușor. Dacă avem treabă amândoi, intervin bunicii. Trebuie să facem așa lucrurile, astfel nu putem clădi nimic! În primii 3 ani, nimeni nu a știut de problemele lui Leon, nu am apelat la nimeni cu nimic indiferent de cât de complicat a fost!

Mergea și mai bine cu concertele, însă a venit pandemia, ne-a pus la pământ! În primă instanță nu am acceptat ajutorul nimănui, am refuzat! Ulterior, am zis: “Stai așa! Nu e vorba despre mine! Nu pe mine mă ajută, pe el! Nu pot să fiu egoist!”. Puțini au știut acest detaliu! Eu nu sunt dornic de atâta publicitate pe cât pot să creadă unii, dovadă că lumea nici nu îl știa la față pe Leon până la vârsta de 3 ani.”

Citește și Domeniul la care Kamara a renunțat. De ce nu și-a dorit să fie cântăreț de la început: “Am vrut să fac ceva diferit!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *