Gabriella Nastas, despre relația pe care o are cu Leon, fiul iubitului ei, Kamara: „Are ceva special!” VIDEO EXCLUSIV

Cum o strigă micuțul

Gabriella Nastas și Kamara trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au fost prieteni buni la început, iar, ulterior, și-au declarat iubirea și au pornit un frumos drum împreună. Artista ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre legătura specială pe care o are cu Leon, fiul iubitului său.

Gabriella Nastas, despre legătura cu Leon, fiul lui Kamara

Gabriella Nastas are o legătură specială cu Leon, fiul lui Kamara. Ba chiar, micuțul are și o poreclă pentru iubita tatălui său. Cântăreața ne-a zis că acesta îi spune de fiecare dată când nu îi place o piesă pe care urmează să o lanseze:

„Eu și Kamara am fost mulți ani prieteni, iar eu cu Leon aveam o legătură specială înainte ca noi doi să devenim un cuplu. Leon este o lecție de viață pe care trebuie să o învăț. Eu nu am crescut într-o familie în care să fie mulți copii. Am două surori mai mari, dar, cumva, am crescut singură.

Atunci, am început să învăț de la el dragostea ca pentru un membru al familiei mai mic, ca să zic așa. Suntem foarte bine! El îmi zice baby, așa m-a botezat! Este și cel mai înflăcărat fan al nostru. Nu trece nicio piesă de filtrul lui Leon!

Dacă Leon zice că nu îi place piesa, este posibil să aibă dreptate! S-a întâmplat! Leon a auzit o piesă de la mine și a zis: „Nu!”. Într-adevăr, piesa nu a fost ce trebuie! Are ceva special, simte lucrurile!”

Cum a ajutat-o Leon în carieră pe Gabriella Nastas

Kamara a descoperit că Gabriella Nastas este extrem de talentată cu ajutorul lui Leon. Vedeta i-a cântat micuțului, astfel că artistul și-a dat seama că aceasta are o voce senzațională. Cântăreața ne-a spus că datorită fiului iubitului său a reușit să se lanseze în România în industria muzicală:

„Faptul că am ajuns să mă lansez în România se datorează și lui Leon. Eram într-o zi la studio la Kamara și m-a rugat să stau cu Leon. A început să plângă, dar eu nu aveam experiență cu copiii, mă gândeam ce să fac! Am încercat tot felul de metode. Nu a mers cu jucării, m-am gândit că mama îmi cânta când plângeam eu! I-am cântat și s-a liniștit în momentul respectiv.

La câteva minute distanță a venit Kamara, nu l-am auzit și m-a filmat pe ascuns. Nu știam că e acolo! Pentru el a fost o chestie WOW, știa că sunt pasionată de muzică, dar nu știa că știu să cânt! M-am rușinat toată, m-a rugat să îi mai cânt, dar am refuzat. A zis: „Mă duc în partea cealaltă, doar cântă, vreau să te ascult!”.

Așa mi-a făcut cunoștință cu managerul pe care îl am acum! Lucrurile se întâmplă frumos. Cumva, datorită lui Leon, pot să zic că Dumnezeu a deschis un drum pentru mine!”

Citește și Cum a reușit cântăreața Gabriella Nastas să slăbească 35 de kilograme. Ce i s-a zis la un casting a schimbat-o pentru totdeauna: “M-a jignit mult” VIDEO EXCLUSIV

Gabriella Nastas își dorește să devină mămică în viitor

De asemenea, Gabriella Nastas a punctat că, momentan, nu se gândește la posibilitatea de a avea un copilaș, fiind axată pe carieră. Totuși, cântăreața a mărturisit că, în viitor, își dorește să aibă atât o fetiță, cât și un băiețel:

„Trebuie să recunosc, partea mai complicată a lucrurilor o face Kamara! Eu îi cânt, îl învăț să numere, să vorbească în franceză, îl învăț să citească! Nu știu ce răspuns să dau. (n.r. la întrebarea cu privire la un viitor copil) Cred că în momentul în care simți cu toată ființa ta că a venit clipa să fii mamă, este posibil să se întâmple!

Eu sunt axată pe carieră acum! Oricum, peste câțiva ani, sigur că mă văd mamă de băiat și de fată! Vreau doi copilași creți și mulatrii! Sunt îndrăgostită de cultura africană. Îmi plac oamenii de culoare, pot să îmi permit să zic asta, sunt iubita lui Kamara!”

Citește și De ce nu a mers Gabriella Nastas la Survivor România: “A fost un impediment”. Ce spune despre legătura cu Kamara VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *