Cum se răzbuna Iuliana Marciuc pe colegii care o supărau la școală: “Eram cea mai înaltă”. Faza pe care nu o poate uita VIDEO EXCLUSIV

Cum îi punea la punct

Iuliana Marciuc este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Are o siluetă frumoasă, trăsături superbe și un stil vestimentar elegant și feminin, astfel că nu mulți și-ar putea închipui că partenera lui Adrian Enache era băiețoasă în copilărie! Aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce le făcea băieților dacă o supărau în timpul școlii.

Iuliana Marciuc, dezvăluiri despre cum era în copilărie

Iuliana Marciuc ne-a mărturisit că nu a avut complexe de-a lungul timpului. Totuși, în școala generală, vedeta s-a luptat cu faptul că era cea mai înaltă dintre toți, însă și-a dat seama repede că poate să transforme înălțimea într-un avantaj:

„Și dacă spun că nu am avut complexe? (râde) Nu îmi amintesc! Poate în școala generală când eram cea mai înaltă și nu stăteam dreaptă! Mama tot timpul îmi atrăgea atenția ca să stau dreaptă, iar eu nu stăteam pentru că eram cea mai înaltă. Ulterior, ușor, ușor, am văzut că este un avantaj să fii înalt și nu am mai avut niciun complex. Am scăpat de acest complex repede!”

Citește și Iuliana Marciuc, despre secretul relației longevive cu Adrian Enache: „Trebuie să ai grijă de iubire”. Povestea lor de dragoste durează de peste 26 de ani VIDEO EXCLUSIV

Nu se ducea să le spună părinților dacă o supăra cineva

Cu toate acestea, în cazul în care cineva o supăra, Iuliana Marciuc prefera să rezolve singură situația, nu să se ducă să le spună părinților. Vedeta și-a amintit că era necesar să se împrietenească cu toată lumea. Totuși, la un moment dat, mama ei s-a trezit cu un musafir la ușă, care s-a plâns de faptul că frumoasa vedetă i-a aplicat o „corecție”:

„Nu, din contră! Le dădeam cu cartea în cap băieților eu! Eram băiețoasă, într-adevăr! Dacă mă trăgeau de codițe, luam cartea de pe birou și le-o dădeam în cap! Pe atunci aveam două cozi lungi, împletite. Asta îmi amintesc perfect! Nu eram pârâcioasă! Asta făceai dacă erai pârâcioasă, eu nu eram! (n.r. nu se ducea să le spună părinților dacă o supăra vreun băiat)

Eu aveam șnur albastru, eram comandant de unitate. Înainte de asta am avut și un șnur bleu, care era pentru comandant de subunitate. Nu mai știu de ce, dar bleu parcă reprezenta mai puțin ca albastru! Întâi am avut bleu, apoi albastru. Trebuia să fiu prietenă cu toți, normal! Bineînțeles că nu îi pâram! Nu, nu au venit! (n.r. părinții la școală)

Parcă s-a trezit mama, la un moment dat, la ușă cu cineva care să se plângă de faptul că i-am dat cu cartea în cap, dar asta face parte din alt subiect! Ei veneau!”

Citește și Ce visa Iuliana Marciuc să devină. A fost marele său vis: „Eram foarte atrasă de această lume” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *