Cum se simte Andreea Marin, după ce ieri a ajuns la spital. Vedeta a ținut ca fanii să afle chiar de la ea: “Poate o să vi se pară ciudat”

Vești de ultimă oră desre starea de sănătate a Andreei Marin.
Cum se simte Andreea Marin, după ce ieri a ajuns la spital. Vedeta a ținut ca fanii să afle chiar de la ea: “Poate o să vi se pară ciudat”

Andreea Marin trece prin momente dificile. În urmă cu scurt timp, vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că ajuns pe mâna medicilor în cursul zilei de ieri. Cum se simte acum ”Zâna Surprizelor”.

Cum se simte Andreea Marin, după ce ieri a ajuns la spital

Andreea Marin a ajuns la spital, în urma unor probleme de sănătate despre care vedeta nu a dorit să dea prea multe detalii. Fosta prezentatoare TV a avut parte de îngrijire de specialitate în cadrul unui cunoscut spital privat de la noi.

Citește și: Andreea Marin, apariție fermecătoare. Fanii au rămas impresionați când au văzut-o așa: “Superbă!”

Medicii i-au administrat tratamentul în timp ce ea dormea, spune Andreea Marin. Zâna Suprizelor i-a anunțat însă pe fanii săi că în momentul de față se simte bine și a dorit să mulțumească echipei medicale care a avut grijă de ea.

”Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi. Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi. La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital?”, a scris Andreea Marin pe contul său de pe rețelele de socializare.

Vedeta a ținut să își liniștească fanii și le-a dat asigurări că se simte bine. Totodată, vedeta i-a criticat pe cei care, de curând, au avansat ipoteza conform căreia ar fi grav bolnavă.

”Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină – menționez asta cat se poate de limpede, că tot văzusem de curând știri sumbre avându-mă drept personaj central, de m-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață, grație unor “jurnaliști” minunați.”, a mai spus Zna Surprizelor.

Andreea Marin se confruntă cu probleme de sănătate: ”Caut pe cat posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital”

În cele din urmă, Andreea Marin a ținut să le mulțumească medicilor și asistentelor care au avut grijă de ea cât timp a stat internată în spital. Totodată, vedeta a confirmat că în ultima perioadă a fost nevoită să facă mai multe vizite la medic pentru a-și verifica sau repara starea de sănătate.

Citește și: Andreea Marin, despre singura plăcere vinovată pe care o are: “Pentru că sunt moldoveancă”. Vedeta a dezvăluit totul VIDEO EXCLUSIV

”Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale de la **** , care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cat posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta. Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea.”, a mai spus aceasta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
3 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *