Cum știi dacă partenerul te minte. Metoda Feng Shui care nu dă greș niciodată

Cel mai bun semn că partenerul te minte
Cum știi dacă partenerul te minte. Metoda Feng Shui care nu dă greș niciodată

Dacă ai îndoieli cu privire la o persoană nou cunoscută sau chiar la partenerul tău de viață, aplică aceste metode Feng Shui care cu siguranță nu te vor dezamăgi. Află cum să fii atent la aceste semne și cum să îți dai seama dacă ai fost sau nu mințită.

Află dacă ai un iubit mincinos cu ajutorul bijuteriilor tale

De ceva vreme, simți că partenerul te minte. Nu ești sigură, dar vrei să fii. Îți recomandăm să fii atentă la următoarele semne care îți spun clar dacă iubitul tău nu este sincer cu tine. Printre primele întrebări pe care ar trebui să ți le pui se numără starea bijuteriilor tale înainte și după ce te-ai văzut cu el. Dacă, brusc, ți-ai pierdut cerceii, brățara, ți s-a rupt lănțișorul sau a căzut pandantivul, ia în considerare că partenerul tău nu spune tot adevărul în relația voastră. Totul ține de energii, iar acestea nu mint niciodată. Dacă acest gen de lucruri se petrec des, cel mai bine ți-ar reconsidera relația.

De ce bijuteriile sunt importante în Feng Shui? Pentru că ele au contact direct cu pielea noastră și, deci, cu energia noastră interioară. Este important, așadar, să avem grijă la materialele pe care le purtăm. De exemplu, aurul, argintul și oțelul atrag luxul și bogăția. Dacă, însă, purtăm inele din materiale neprețioase, nu facem altceva decât să promovăm o situație materială stagnantă.

Feng Shui este una dintre cele mai vechi filozofii care se bazează pe energiile existente într-un mediu, necesare pentru atragerea bogăției, sănătății, iubirii sau bunăstării. De asemnea, indică modalități diverse prin care să îți sporești prosperitatea acasă sau la birou. Se aplică și modului în care relaționăm cu cei dragi nouă, făcând apel la energiile pozitive emanate de obiectele din jurul nostru.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *