Dan Cruceru și fiica lui, interviu la dublu. De ce susține acesta plecarea Sophiei în străinătate pentru studii: „Are deja niște competiții în Anglia la care participă” VIDEO EXCLUSIV

Ce pasiuni are micuța

Pe lângă faptul că fanii îl cunosc pe Dan Cruceru de la televizor, cunoscutul antreprenor și influencer de parenting este apreciat și pentru faptul că le oferă copiilor săi toate resursele necesare pentru a se dezvolta armonios. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, acesta a punctat că o să investească în visele Sophiei, mai ales pentru că micuța se gândește deja să plece în străinătate, mai târziu, pentru studii.

Dan Cruceru, despre viitorul fiicei sale

Sophia are toate calitățile pentru a călca pe urmele tatălui său, care i-a oferit puterea exemplului. Este veselă, are rezultate foarte bune la studii și comunică excelent, astfel că micuța nu refuză ideea de a merge către televiziune, fiind pasionată deja de domeniul comunicării. Cât despre Dan Cruceru, acesta își dorește ca fiica lui, dar și fiul, Dan Cristian, să urmeze un drum din plăcere:

“Sophia: Este o variantă în caz că nu iese ce vreau să fac! Ideea e că nu prea știu momentan spre ce domeniu să mă duc. Mă bazez pe faptul că am destul timp și o să mă decid după ceva vreme! Sunt sigură că o să mă duc pe un liceu uman.

Dan Cruceru: Matematica înseamnă mai multă muncă! Nu este mediocră, poate să reușească, are rezultate foarte bune, dar este mai multă muncă! Pe când partea de comunicare, cumva, vine genetic! Este foarte bună pe partea de olimpiadă și competiții internaționale de limbi străine. Se simte afinitatea! Acolo îi este mult mai ușor, probabil de asta zice că vrea spre zona umană.

Dan Cruceru: Dacă mă întrebi pe mine, îmi este indiferent ce drum o să aleagă, important este să o facă cu plăcere! Ca părinte am datoria să îi deschid niște uși și să îi arăt niște drumuri! A fost în domeniul mamei sale, apoi în al meu, mai avem prieteni stomatologi, profesori sau care au alte meserii. Ea trebuie să își aleagă o meserie pentru care are înclinație!

Dan Cruceru: Acest lucru nu înseamnă că o va practica până la urmă, căci viața te schimbă și te duce pe tot felul de drumuri. Totuși, este important măcar să înceapă un drum despre care crede la momentul respectiv că îl va putea duce la final cu plăcere! Asta mă interesează. Cred că se poate face performanță în orice domeniu dacă te duci spre el din pasiune!”

Citește și: Dan Cruceru și fiica lui, un spumos interviu la dublu. O educă pe Sofia prin puterea exemplului, citind cărți împreună cu ea: ”Nu cuantificăm la minute, are momente în fiecare zi” EXCLUSIV

Sophia vrea să studieze în străinătate

De asemenea, Sophia deja se gândește să urmeze o facultate în străinătate, iar Taticool este pregătit să o susțină pentru acest lucru. Ba chiar, Dan Cruceru nu refuză ideea ca fiica lui să plece chiar și la liceu din România:

“Sophia: Eu chiar am multe gânduri de a studia în străinătate! Îmi place să descopăr și mă gândesc că pe partea de comunicare ai mai multe opțiuni mai avansate. M-aș duce în străinătate, dar în același timp vreau să rămân și acasă!

Dan Cruceru: Tati investește în copiii lui astfel încât ei să fie independenți. Dacă vor alege să aibă drumul Americii și acolo să își găsească succesul, noi, părinții, va trebui să îndurăm asta. Important este să nu ne construim viața în jurul lor, ci noi, părinții, să rămânem bine astfel încât după ce zboară puii să avem propria viață în continuare. Investesc foarte mult!

Dan Cruceru: Ea are deja niște competiții în Anglia la care participă. Vara asta merge în tabără în Londra. Planul este ca facultatea, clar, să fie în afară! Vedem și la liceu, acolo depinde cât de independentă este. Totuși, asta se va întâmpla dacă va avea rezultate suficient de bune pentru că tati nu plătește dacă nu există și înclinație! Înclinația se vede în rezultate.”

Citește și: Ce regulă de aur are Karmen Simionescu în educația fiicei sale: “Îmi doresc foarte mult să îmi țin copilul cu picioarele pe pământ!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test IQ de weekend. Unde este ascuns lacătul diferit? Ai 5 secunde la dispoziție să...
Suporteri români arestați pe aeroportul din Munchen înainte de meciul cu Ucraina! Motivele sunt halucinante:...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Oana Roman s-a săturat de singurătate şi a dat anunţ matrimonial: 'Caut...'
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul...
A spus 'DA'! Prezentatoarea TV, ținută super sexy la cununia civilă! Wow, ce rochie!! FOTO
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
SORA lui Babasha, fotografiată FĂRĂ sutien pe plajă! POZA a ajuns pe internet
Horoscop Zilnic Marți 18 Iunie 2024. Pe Gemeni îi așteaptă o surpriză, iar Berbecii primesc...
Sfatul zilei 18 Iunie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu uite cât de puternici sunt
12 zodii, 12 povești de succes: Fiecare zodie își înfruntă provocările și obține triumful
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct,...
Cum arată acum Petru, băiatul pe care Andreea Berecleanu îl are din căsătoria cu Andrei...
Temperaturi exteme lovesc România! Meteorologii au emis cod galben de caniculă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *