Dan Negru, totul despre noua lui emisiune, ”Jocul cuvintelor”: „Să le dăm bani și celor deștepți, nu doar celor care înghit săbii. Se câştigă mii de euro pe nişte cuvinte” EXCLUSIV

Dan Negru ne-a prezentat regulile jocului și platoul emisiunii tv. Reporterul Ego.ro a intrat în pielea concurenților

Cu câteva zile înainte de premiera emisiunii „Jocul cuvintelor”, pe care Dan Negru o va modera la Kanal D, reporterul EGO.ro a intrat în culisele emisiunii pentru a vedea dacă este, într-adevăr, cel mai simplu de înțeles concurs din istoria televiziunii, așa cum este prezentat. Însuși prezentatorul ne-a introdus în lumea quiz-ului. După această experiență, putem spune că oricine poate participa și, de ce nu, chiar să plece acasă cu o sumă frumoasă de bani.

”Dacă i-aș fi zis lui tata că vreau să mă fac bucătar, mă bătea”

Încă de la început, ne-a surprins platoul, care este unul spectaculos, creat special pentru această emisiune. Dan Negru ne-a așteptat cu aceeași atitudine pozitivă pe care o are de când a debutat pe micul ecran și ne-a asigurat că este un concurs ușor, dedicat întregii familii, în care mintea este pusă la contribuție. Ce-i drept, regulile sunt simple, căci Dan Negru testează doar vocabularul și spontaneitatea, nu este un concurs de cultură generală.

„Este un quiz, un concurs cu oameni smart. Pe care îi găsești tot mai rar la televizor. În ziua de azi televiziunea face aspirațional alte profesii. Dacă deschizi toate televizoarele din România, vezi doar oameni care fac mâncare, bucătari. Eu îmi amintesc și mă gândesc că, dacă i-aș fi zis lui tata că vreau să mă fac bucătar, mă bătea. Cu tot respectul pentru bucătari, eu nu zic nimic depreciativ despre vreo profesie. Am un respect pentru toate profesiile, dar hai să facem și saltul de la polonic la pix”, a declarat Dan Negru pentru EGO.ro. despre emisiunea care va avea debutul pe 20 aprilie, la Kanal D.

”Se câștigă mulți bani, la nivelul miilor de euro pe niște cuvinte”

Chiar dacă a fost o invitație formală, am intrat pe bune în pielea concurenților. Astfel că am avut la dispoziție doar 4 minute pentru a găsi cuvântul corect, în urma definițiilor primite chiar de la prezentatorul show-ului. Dacă la prima vedere părea o joacă de copii, întrebările nu erau tocmai ușoare, însă am avut posibilitatea de a cere litere ajutătoare pentru a putea ghici mai ușor răspunsul corect. Spre deosebire de concurenții reali, „joaca” noastră nu a fost răsplătită în bani.

„Concurenții nu pot veni la mai multe emisiuni. O dată și gata. E ca și la Champions League. Ai fost eliminat, gata. Să-i lăsăm pe toți să câștige. Se câștigă mulți bani, la nivelul miilor de euro, pe niște cuvinte. E bine. Să le dăm bani și celor deștepți, nu doar celor care înghit săbii, care cântă, care dau cu fundul de gheață”, ne-a mai spus Dan Negru.

Platoul emisiunii „Jocul cuvintelor”
Platoul emisiunii „Jocul cuvintelor”

Oricine se poate înscrie la concurs: ”Am o bucătăreasă în a doua ediție”

Interesant este că oricine poate participa la emisiune, nu doar de pe canapea, în fața televizorului, chiar din platoul emisiunii. Nu se ține cont de vârstă, dar trebuie să aibă 18 ani împliniți, de statut social, de pregătire profesională, ci trebuie doar să aibă un vocabular exersat, proprietatea termenilor și ușurința de a face conexiuni corecte pentru a găsi cuvântul potrivit. Pentru că Dan Negru dă definiția, iar concurenții găsesc soluția.

„Apropo de bucătari, chiar am o bucătăreasă în a doua ediție, senzațională. Știa tot. Sunt oameni admirabili. Se poate înscrie oricine. Nu trebuie să fie Andrei Pleșu”, a mai declarat Dan Negru pentru EGO.ro, invitând pe toată lumea să participe, de miercuri până vineri, de la ora  22.30, la „Jocul cuvintelor”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *