Dana Nălbaru, adevărul despre retragerea din viața publică: „Sunt pocăită și îmi doresc să mă poicăiesc și mai mult”

Cum a salvat-o credința într-un moment critic

Scris de: Daoud Andra

17 Apr. 2023

Dana Nălbaru, adevărul despre retragerea din viața publică: Sunt pocăită și îmi doresc să mă poicăiesc și mai mult

De câțiva ani buni, Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și se dedică 100% familiei, dar și afacerilor pe care le are împreună cu soțul ei. Fosta membră a trupei Hi-Q a recunoscut recent că a ales calea credinței, iar acesta este motivul pentru care a renunțat la showbiz. Ea a mărturisit că s-a pocăit la vârsta de 33 de ani și că prin tot ce face, încearcă să îl facă pe Dumnezeu mândru de ea.

Dana Nălbaru s-a pocăit

A trecut ceva timp de când Dana Nălbaru a apărut ultima oară la televizor. În urmă cu mai mulți ani, ea a renunțat la muzică și la activitățile conexe și s-a dedicat trup și suflet familiei. Fosta cântăreață are trei copii împreună cu Dragoș Bucur, doi naturali și unul adoptat, de a căror educație se ocupă acasă.

Citește și: De ce copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur nu merg la școală: “E prea avansat. Nu îl primesc la clase mai mari“

Aparițiile sale în spațiul public au fost din ce în ce mai rare, însă recent a acceptat invitația lui Mihai Morar la podcastul său și a vorbit deschis despre schimbările care au avut loc în viața ei, în ultimii ani. Dana Nălbaru a ales calea credinței și s-a pocăit, iar în urmă cu 13 ani s-a și botezat.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, i-a mărturisit Dana lui Mihai Morar.

Citește și: Dana Nălbaru caută meditator la fizică și chimie pentru fiul ei de 7 ani: “La trei ani scria alfabetul”. Mărturisiri uimitoare

Dana Nălbaru a făcut parte din trupa Hi-Q

I-a cerut ajutorul lui Dumnezeu într-un moment extrem de dificil

Dana Nălbaru a mai povestit că în momentele cele mai dificile, credința a salvat-o. Așa s-a întâmplat și în urmă cu mai bine de un an, când fiul ei și al lui Dragoș Bucur, Kadri, a fost grav bolnav și a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Fosta cântăreață a avut încredere și s-a rugat, iar băiatul a trecut cu bine peste operație.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem. Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu”, a mai spus ea.

Citește și: Dragoș Bucur se implică activ în afacerea cu prăjituri a soției, chiar dacă suferă de diabet. Ce mare surpriză i-a făcut însă Dana Nălbaru EXCLUSIV

„Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile prin care am trecut!”, a mai mărturisit soția lui Dragoș Bucur.

Întrebată de Mihai Morar ce ar scrie pe cartea ei de vizită, fosta cântăreață a răspuns fără ezitare: „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus. Roaba lui Dumnezeu”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *