Dana Rogoz revine în televiziune? Blondele celebre cu care ar bate palma: “Nu este exclus!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre copiii săi

Dana Rogoz, Adela Popescu și Laura Cosoi se bucură de cariere strălucitoare, făcându-se remarcate încă de la primele apariții, dar și familii superbe. Mai mult, ele împărtășesc și o prietenie puternică. Dana Rogoz ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu este exclus ca fanii să le vadă în același proiect. Mai mult, ea a vorbit și despre relația pe care o au copiii săi, Vlad și Lia.

Dana Rogoz, despre un proiect alături de Adela Popescu și Laura Cosoi

Dana Rogoz, Laura Cosoi și Adela Popescu se bucură de o prietenie care a trecut testul timpului, chiar dacă nu se văd atât de des, ținând cont că au un program aglomerat. Totuși, cunoscuta actriță a punctat că nu este exclus să apară împreună într-un proiect, chiar dacă, momentan, nu este nimic în plan:

“Nu știu, sincer! Ne-am împrăștiat în alte proiecte, ne vedem destul de greu! Cu Adela m-am întâlnit de 2 ori tot anul acesta! Ne-am văzut după ce ne-am întors din vacanță și după cu ocazia “Moon by Dana Rogoz”, dar nu am apucat să stăm foarte mult timp împreună! Viața ne-a cam luat. Mai mult prin mesaje apucăm! Nu numai! (n.r. faptul că sunt mămici)

Mai sunt și proiecte și alte lucruri, devine puțin complicat. Nu e exclus! (n.r. să fie toate 3 într-un proiect) Evident, nu este exclus! Dar nu este nimic în plan acum.”

Citește și De ce Dana Rogoz nu și-a dorit ca soțul ei să fie prezent pe platou la primul scurtmetraj regizat de ea: ”Amândoi am fost de acord” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre legătura pe care o au copiii săi, Vlad și Lia

Dana Rogoz trăiește o poveste de iubire frumoasă alături de Radu Dragomir, alături de care are o fetiță și un băiețel. Actrița a punctat că micuții se înțeleg foarte bine, mai ales datorită diferenței mai mare de vârstă. Astfel, Vlad este răbdător atunci când vine vorba despre Lia, iar aceasta are grijă să își complimenteze fratele și să se joace cu el:

“E foarte drăguț! Știe că este frate mai mare și el este cel tolerant și răbdător. Este mai răbdător ca ea! Ea impinge mai mult limitele, își permite! El este înțelegător, îi face față. Cred că bătăile vor veni mai târziu! (râde) Și ea este un copil bun, blând, recunoscător.

Îi face complimente, și lui, dar și nouă tot timpul! O îndrăgești. Îți este foarte drag să îi vezi împreună, se îmbrățișează sau se susțin unul pe celălalt, se apără, se joacă foarte mult timp împreună, deși e diferența mare. Cred că diferența ajută! Cred că toți cei care au o diferență mai mare între copii știu că lucrurile sunt mai ușor de controlat!”

Citește și Ce face fiul Danei Rogoz, atunci când ea apare la televizor: „Nu are fascinația asta”. Ce sacrificii face actrița pentru a se împarte între filmări și viața de familie VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *