De ce a cerut Diana Șoșoacă ordin de protecție împotriva soțului. Senatoarea a făcut acuzații grave la adresa lui Silvestru Șoșoacă

Vezi motivul mai jos!

Diana Șoșoacă și soțul ei, Silvestru, și-au unit destinele în urmă cu șapte ani de zile. În urmă cu circa două luni, însă, între cei doi a izbucnit un scandal monstru și au anunțat că își doresc să divorțeze. Acum, senatoarea a cerut ordin de protecție împotriva bărbatului. Iată ce acuzații grave i-a adus fostului său partener de viață!

Motivul pentru care Diana Șoșoacă a cerut ordin de protecție împotriva soțului

De circa două luni de zile, Diana Șoșoacă și încă soțul ei sunt într-un scandal continuu. Cei doi își aruncă acuzații incredibile, cu toate că în trecut relația lor părea una perfectă, ei formând o echipă și pe plan profesional.

De asemenea, senatoarea a cerut marți, pe data de 2 aprilie 2024, ordin de protecție împotriva lui Silvestru Șoșoacă. Ea a declarat că a recurs la acest gest, deoarece nu ar mai fi fost în siguranță, nici ea, nici fiica ei de 11 ani, potrivit Antena 3 CNN.

”Îmi este frică pentru viaţa mea şi viaţa copilului meu”

După ce a ieșit din secția de Poliție, Diana Șoșoacă a mărturisit în fața jurnaliștilor că se teme pentru viața ei, deoarece îl crede în stare de orice pe tatăl copilei sale. Totodată, ea a spus că Silvestru Șoșoacă ar fi agresat-o atât fizic, cât și emoțional.

”Îmi este frică pentru viaţa mea şi viaţa copilului meu pentru că ştiu de ce este capabil. Ştiu câtă ură are împotriva mea şi a copiilor mei.

Nu îmi e frică de ucraineni mai mult decât de acest om care poate să acționeze într-un mod abominabil. Ordinul de protecție există şi pentru agresiune psihologică nu numai bătăi”, a declarat Diana Șoșoacă.

”Nu am luat în viața mea medicamente, nu am nicio problemă psihică, nu am fost niciodată internată. În schimb, dânsul m-a amenințat că dacă nu-mi dau demisia din funcția de senator va face în așa fel încât să mă facă de rușine în toată țara pentru că în spatele lui sunt oameni potenți financiar.

Da, a lovit-o și pe fiica mea și este foarte speriată, ne urmărește, vine în fața blocului. Deci eu nu sufăr de nicio boală psihică și, atenție, astfel de aserțiuni, trebuiau să îi spună cei din spatele lui că, se plătește pentru așa ceva.

Mai mult, m-a amenințat că va face în așa fel încât să fiu internată la un spital de nebuni și să-mi ia copilul de lângă mine. Ori, în acest caz eu nu puteam decât să reacționez printr-un ordin de protecție, să cer un ordin de protecție.

Sunt depuse toate probele. Dacă n-aș fi avut probe, nu s-ar fi emis niciodată un ordin de protecție provizoriu. Să știți că se obțin foarte greu.”, a mai declarat senatoarea.

De ce divorțează Diana Șoșoacă de Silvestru Șoșoacă

Diana Șoșoacă și încă soțul ei au ajuns la divorț, după ce senatoarea a hotărât să-l dea afară pe bărbat din partidul S.O.S. Ulterior, cei doi și-au adus acuzații extrem de grave.

La un moment dat, Silvestru Șoșoacă a ieșit în public și a mărturisit că este în plin divorț de cea care i-a fost aproape timp de 7 ani de zile. Atunci, bărbatul a declarat că își dorește să se separe de soția sa, fiindcă aceasta a involuat ca om după ce a ajuns în Parlament.

”După intrarea în Parlament de acum trei ani și jumătate, Diana a involuat ca om. A evoluat ca și notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din țară cu siguranță, dar a involuat ca om.

Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite până când nu s-a mai putut locui împreună”, a spus Silvestru Șoșoacă, conform ziare.com.

Citește și Câți copii are Diana Șoșoacă, de fapt. Nu mulți știu cu ce se ocupă moștenitorii senatoarei, detalii surprinzătoare!

Cine este Silvestru Șoșoacă și ce avere are

Silvestru Șoșoacă este al treilea soț al Dianei Șoșoacă. Conform declarației de avere a demnitarului, din 2020, soțul senatoarei este angajat al unei firme care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Silvestru Șoșoacă are un venit anual declarat de doar 28.000 de lei și ocupă poziția de ”șef de tură”. În schimb, avocata are un venit anual de 250.000 de lei la cabinetul de avocatură.

Soțul senatorului câștigă pe lună, în medie, 2.300 de lei. În schimb, parlamentara încasează, tot în medie, aproximativ 20.000 de lei. Conform aceleiași declarații de avere a senatoarei, vărbatul ar deţine mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie, dar şi conturi bancare în care se află circa 15.000 de euro.

În schimb, Diana Şoşoacă are un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi trei terenuri intravilane în Vâlcea şi Dâmbovița. De asemenea, avocata mai deține două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul Opel Corsa, care a fost achiziționat în 2015.

Citește și Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză circula senatoarea, s-a luat la ceartă cu polițiștii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
3.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *