De ce Albert Iovan nu bea, nu fumează și nu consumă substanțe interzise. Romanița Iovan e o mamă genială: „Contează foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

Fiul lui Adrian Iovan a făcut dezvăluiri uluitoare
De ce Albert Iovan nu bea, nu fumează și nu consumă substanțe interzise. Romanița Iovan e o mamă genială: Contează foarte mult VIDEO EXCLUSIV

În cadrul emisiunii EGO Life cu Dana Săvuică, Albert Iovan, fiul Romaniței Iovan, a recunoscut că nu are vicii, fie că e vorba de băutură, alcool sau droguri. Creatoarea de modă a susținut că totul ține de educația pe care părinții o oferă și de ceea ce copiii văd acasă, familia fiind cel mai bun exemplu pentru o creștere corectă.

Albert Iovan, declarații uluitoare despre consumul de alcool sau droguri

„Mă uit la mama cum m-a crescut ea pe mine. Eu nu stau să mă gândesc să nu fac diverse chestii, doar că așa zice mama”, a specificat Albert Iovan, la EGO Life. 

Citește și: Romanița Iovan abia așteaptă ca fiul ei să își facă o iubită: „Dacă nu am avut o fată a mea, voi avea foarte multe fete”. Greșeala pe care nu și-ar dori ca Albert să o facă în viața amoroasă

Cum încearcă Romanița Iovan să se apropie de fiul său

„Contează educația, contează foarte mult să vorbești cu copilul, să-i explici ce este bine și ce nu este. Albert nu a văzut în casă să fumez, să beau alcool sau alte instrumente care dau o stare de bine. La mine starea de bine este dacă ascult o muzică, dacă dansez în mijlocul covorului. Sau fac sport și mă uit la un film.

Apropo de educație, Albert spune bună ziua și unui om de pe stradă care mătură. Dacă s-a întâlnit cu o fată, s-a dus și i-a cumpărat un buchet de flori înainte. Important este să petreci timp cu copilul tău. Asta s-a întâmplat și se întâmplă în continuare în cazul nostru.

M-am ocupat de Albert, am petrecut timp cu el. La mine nu a fost situația să mă duc la muncă și să mă întorc când copilul dormea. Am serviciul în aceeași locație în care am și locuința. Oricum ar fi fost, eu mi-am creat toate condițiile astea, pentru a fi apropiată de copilul meu. Controlul asupra copilului trebuie să fie în sensul bun. Dacă se întâmplă ceva rău, eu trebuie să fiu prima persoană pe care o sună.”, a conchis și mama lui, Romanița.

Dana Săvuică, Romanița și Albert Iovan

Cum se înțeleg cei doi

Romanița Iovan și-a născut fiul la vârsta de 42 de ani și nu regretă nicio clipă acest lucru. Vedeta are o relație specială cu fiul său adolescent, Albert, cu toate că mai sunt și mici divergențe.

Citește și: Ego Life, ediția a 83-a. Dana Săvuică și invitații săi, Romanița și Albert Iovan, despre relația mamă-fiu, educație și pasiuni. Ce drum a decis Albert să urmeze

„Se completează ego-ul, la diferență de 42 de ani. Nu este cea mai importantă zodia, cât este ascendentul. Eu am ascendentul în Leu, iar Albert în Scorpion. El își manifestă gândurile, nu le ascunde, tot timpul am zis că dintr-o contradicție poate să iasă lucruri frumoase. Ajungem la un consens în cele din urmă. Sunt de acord cu ce spune el, iar el este de acord cu ce spun eu”, a precizat Romanița, la Ego Life.

„Mama e tot timpul cu show-ul, dar nu în sensul rău. Mă deranjează când vorbește tare, la telefon. Nu ne certăm, nu avem certuri mari. Nu prea avem de ce să ne certăm”, a declarat și fiul creatoarei de modă.

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *