De ce Andreea Bălan nu și-a refăcut viața sentimentală, după divorțul de George Burcea. Artista a vrut ca fanii să afle chiar de la ea

Andreea Bălan: „Ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv?”

Scris de: Daoud Andra

16 Nov. 2022

După ce s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan a decis să nu își mai expună viața personală. Chiar dacă a avut câteva relații după divorț, niciuna nu a ajuns în punctul în care artista să se gândească din nou la căsătorie. Recent, ea a spus de ce îi este greu să își refacă viața după despărțire.

De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorț

De când a divorțat de George Burcea, Andreea Bălan este mamă singură pentru cele două fetițe ale ei. Vedeta face eforturi pentru a le asigura o viață lipsită de griji fiicelor sale și le dedică aproape tot timpul lor. Pe plan amoros, Andreea s-a îndrăgostit de câteva ori după divorț, însă nu s-a pus problema să se căsătorească din nou.

Invitată recent la un podcast, Andreea a pus punctul pe „i” și a spus de ce îi este greu să își refacă viața. Ea a spus că unei femei care rămâne cu copii în urma divorțului îi este mult mai greu să se recăsătorească. Sunt foarte puțini bărbați gata să-și asume resposabilitatea atât pentru ea, cât și pentru copii.

„Am decis ca viața mea personală să nu o mai expun. Pentru că e firesc să nu funcționeze ceva, mai ales după un mariaj, după ce te desparți de tatăl copiilor. O femeie cu copii își reface mai greu viața decât tatăl copiilor. Pentru că, copiii sunt la tine ca mamă, locuiești cu copiii ăia.

Ca tu să îți faci o altă relație e un pic mai dificil. Pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii, cu mamă. Cu bone, cu tot ce ai tu. Și e un bagaj mare pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și evident că durează acest proces”, a spus Andreea Bălan în podcastul lui Radu Țibulcă.

De ce Andreea Balan nu si-a refacut viata sentimentala dupa divortul de George Burcea
Andreea Bălan și fiicele ei

„Ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv?”

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a spus că acum îi este mult mai greu să accepte pe cineva în viața ei. Înainte de a intra într-o nouă relație, se gândește dacă bărbatul respectiv este potrivit să facă parte din viața fiicelor ei. Dacă răspunsul este nu, atunci nu dă curs propunerilor.

„Ca mamă trebuie să mă gândesc de șapte ori înainte să ies la date sau cu cine continui o relație, pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv? La un moment dat, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fetele mele în casă trebuie să fie un exemplu pentru ele, trebuie să se accepte reciproc.”, a mai explicat Andreea Bălan.

După divorț, Andreea Bălan a avut o relație de câteva luni cu afaceristul Tiberiu Argint, însă s-au despărțit. În urmă cu câteva săptămâni, artista posta pe rețelele sociale un mesaj cu privire la faptul că iubește din nou și este fericită. A ales însă să păstreze misterul și nu a dezvăluit cine este bărbatul care i-a cucerit inima de data aceasta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *