De ce George Mihăiță refuză roluri în lungmetraje. Are legătură cu personajul “Bebe Măcelaru”: “E pe muchie de cuțit” VIDEO EXCLUSIV

”Am refuzat două filme”

George Mihăiță este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Deoarece face parte din ”generația veche”, admirația este cu atât mai mare în rândul publicului iubitor de teatru și de film. Rolul din serialul ”Clanul” i-a adus și mai multă popularitate, mai ales în rândul tinerilor, așa că producătorii de lungmetraje și-au dorit să-l expună și mai mult. George Mihăiță a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că s-a văzut în postura de a refuza anumite proiecte.

George Mihăiță, detalii despre proiectele sale: ”Sunt legat de mâini și de picioare”

Cel puțin până la terminarea filmărilor pentru serialul de televiziune ”Clanul”, George Mihăiță nu vrea să se angreneze în niciun alt proiect de film, însă la teatru nu va putea renunța niciodată.

”Deocamdată, până nu termin cu ”Clanul” sunt legat de mâini și de picioare și îmi face plăcere să fiu așa legat, pentru asemenea program. Dar mai scap la evenimente. M-a rugat Cătălin Măruță și Andra să vin să le văd copilul și am zis cum să nu, cu tot dragul. Așa că iată-mă aici”, ne-a declarat George Mihăiță la avanpremiera filmului ”Tati part-time”.

Citește și: George Mihăiță nu mai vrea să vadă carne, de când îl interpretează pe Bebe Măcelaru. „De acum mănânc mai puțin și vorbesc mai mult” VIDEO EXCLUSIV

Îndrăgitul actor a venit chiar la avanpremiera unuia dintre filmele în care primise oferta unui rol, la ”Tati part-time”, lungmetraj în care colegul său de serial, George Ivașcu, a acceptat invitația lui Matei Dima de a se alătura distribuției.

”Am refuzat două filme. Dintre care cred că unul e acesta de azi (n.r. – Tati part-time). Le-am spus să nu se supere, dar efectiv nu am timp. Textul de la ”Clanul” îmi ia mult timp”, a mai declarat George Mihăiță pentru EGO.ro.

George Mihăiță recunoaște că serialul ”Clanul” îl solicită foarte mult

Cu toate că, la prima vedere, pare o joacă pentru actori să filmeze 13 episoade pentru fiecare sezon în parte, trebuie să specificăm faptul că un singur episod are durata unui lungmetraj și se filmează în timp record, în maximum o săptămână.

”Filmăm pentru sezonul 4. Am filmat până acum vreo trei episoade. Eu am noroc să nu filmez în frig. Eu vreo șapte episoade sunt într-un buncăr și acolo este cald. Vin ei la mine, pe rând. Adică personajele”, ne-a mai explicat celebrul actor.

Citește și: Puștiul-minune care l-a impresionat profund pe George Mihăiță în noul sezon al serialului Clanul : „Este peste Pistruiatul. Copilul este născut genial” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, rolul pe care George Mihăiță îl interpretează nu este unul deloc ușor, mai ales că, încă de la primul episod, scenariștii, Lia Bugnar și Anghel Damian, i-au dat mână liberă și l-au lăsat să construiască personalitatea lui Bebe Măcelaru după bunul plac.

”Personajul Bebe Măcelaru este foarte greu. E pe muchie de cuțit cum se spune și trebuie îmi asimilez ca să pot să trăiesc ceea ce spun. Pașii ăștia, până la filmare, sunt foarte grei. Foarte, foarte grei. Pentru că personajul are un limbaj al lui, agramatismele, și până le învăț să pară ale mele, e drum lung, dar plăcut”, a mai completat George Mihăiță pentru EGO.ro.

Extrem de asumat, interpretul lui Bebe Măcelaru recunoaște că resimte cei 76 de ani pe care îi va împlini anul acesta și că nu mai poate învăța texte cu aceeași viteză de la începuturile carierei sale.

”Chiar nu trebuie să ne ferim. Există o anumită vârstă când intră mai greu cuvinte. Mai am atâtea și la teatru de rezolvat. Dar e adevărat că îmi ia mare parte din timp învățarea scenelor din ziua în care urmează. Groaza mea este să nu mă trezesc în fața echipei de filmare, pe care o iubesc pe toată, să nu mă trezesc neștiind textul. Mai bine nu mă duc la filmare, mă dau bolnav în ziua aia”, a explicat George Mihăiță.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *