De ce Majda Aboulumosha nu mai apare în serialele din România: ”Nu m-am lăsat”. Puțini știu de legătura ei cu Nicoleta Luciu VIDEO EXCLUSIV

”E mai greu puțin cu fața mea să mi se găsească un rol special”

Acum ceva vreme, Majda Aboulumosha anunța pe rețelele sociale că a început în forță un program de tonifiere și că urmează să meargă intens la sala de antrenamente, să facă tot soiul de tratamente corporale și să țină o dietă bazată pe multe legume și sucuri de fructe. Între timp, lucrurile s-au dus într-o altă direcție, iar drumurile la sală au fost mai rare. Majda Aboulumosha a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu renunță la planul inițial, mai ales că își dorește să revină la forma maximă, deoarece se gândește din ce în ce mai serios să își continue cariera de actriță.

Dezvăluirile făcute de Majda Aboulumosha: ”ANPC-ul a închis sala fix când am vrut să mă duc”

În ultimii ani, Majda Aboulumosha a acordat o mare atenție siluetei sale și nu a ieșit deloc din parametri. Cu toate că arată impecabil, ca orice femeie, nu este pe deplin mulțumită de aspectul fizic. Așa s-a hotărât să revină în sala de antrenamente și să combine o dietă echilibrată cu mult sport. Lucrurile nu au decurs însă conform planurilor.

”Stați așa, că eu sunt sinceră și vă zic. De când ne-am întâlnit ultima oară am mai fost de trei ori la sală, că a închis sala. ANPC-ul a închis sala fix când am vrut să mă duc. Pentru control și curățenie și ce mai trebuia. Fix când mi-am făcut și eu abonament. Dar după o săptămână au redeschis-o și m-am mai dus de trei ori. Nu e chiar o lună de când nu ne-am mai văzut, deci hai să zicem că este ok”, ne-a povestit amuzată Majda.

Asta nu înseamnă că a renunțat complet la planul ei, ci că orele de sport le-a înlocuit cu tratamente corporale care au menirea să îi ofere cam același rezultat.

”Dar între timp am făcut și alte tratamente corporale. Nu m-am lăsat. Dar încurajez oamenii să facă sport. Pe lângă tratamentele corporale, cel mai important este să faci sport. Îmi țin dieta și recunosc că nu am fost zilnic la sală, așa cum îmi doream. Din lipsă de timp, dar mă voi duce”.

Citește și: Ce a păstrat Majda Aboulumosha de pe platourile de filmare de la “Regina”: „Dacă ar fi să le dau vreodată, aș face-o doar pentru o cauză nobilă” VIDEO EXCLUSIV

Majda Abolumosha a fost mereu transparentă și mărturisește că nu vrea să își mintă comunitatea care o urmărește în mediul online, așa că nu a postat că face sport doar din dorința de a primi aprecieri în rândul publicului.

”O să îmi fac mai multe filmulețe, într-o zi când mă duc la sală, și le pun special, cum fac toți oamenii de pe Instagram, așa la distanțe mici, ca voi să credeți că eu am fost la sală constant. Dacă ziceam așa, vă mințeam și nu vreau să mint”.

Majda Aboulumosha mergea la sală cu Nicoleta Luciu

Cu atât oftica este mai mare când își aduce aminte de perioada în care avea un program mult mai încărcat, dar cu toate acestea reușea să facă sport în fiecare zi. Colega lui Lili Sandu de la ”Vorbește lumea” recunoaște că a fost o împătimită a sportului, mai ales în perioada în care își dorea cu ardoare să scape de kilogramele în plus, iar în timpul în care filma pentru telenovela ”Inimă de țigan” se motiva alături de Nicoleta Luciu.

”Era sală de antrenamente și la sediu Pro Tv. Chiar am făcut și un material acolo, îmi aduc aminte. Dar nu mai este. Înainte eu făceam sală foarte des, chiar mergeam mult la sală, chiar zilnic, făceam și cycling. Dimineața înainte de filmări, de telenovele, mă duceam cu Nicoleta Luciu, îmi aduc aminte, la înot, apoi după ce terminam filmările, mergeam la ora de cycling și seara iar mai făceam. Îți dai seama cât stăteam în sala aia?”, ne-a mai povestit actrița.

Cât despre filme, Majda Aboulumosha declară că îi este dor atât de perioada în care petrecea zile întregi pe platourile de filmare de la Buftea, cât și de actorie în sine. Și-ar dori să facă parte dintr-un proiect, însă este conștientă că asta ar însemna să renunțe la ”Vorbește lumea”, cel puțin pentru o perioadă.

”Nu ne-am nimerit. Știi cum e. Câteodată ai anumite proiecte pe care trebuie să le onorezi și să rămâi acolo, ceea ce implică un casting și filmări nonstop, trebuie să fii pe platou, adică nu ai cum să lipsești. Adică știu ce înseamnă filmări de dimineață până a doua zi de dimineață, de cele mai multe ori. Nu zic că nu mi-ar plăcea sau că nu este un proiect de suflet. Actoria rămâne în inima mea”, a completat actrița.

Citește și: Regula de la care Majda Aboulumosha nu se abate pentru a-și menține silueta suplă: „După 36 de ani trebuie să avem mare grijă” VIDEO EXCLUSIV

Mai în glumă, mai în serios, dacă până acum nu se mula pe multe roluri și personaje, în 2024, lucrurile s-au schimbat enorm din punct de vedere al percepției societății, iar Majda ar putea intra în pielea oricărui personaj.

”Dar lumea îmi zice că joc foarte bine. Eu chiar încă pot. E mai greu puțin cu fața mea să mi se găsească un rol special. Albă-ca-Zăpada sigur nu. A, ba da, chiar pot. Gata, Albă-ca-Zăpada vreau să joc. Gata. Dragi producători, eu aici sunt, dacă un rol mi se potrivește, vedeți că eu știu încă să joc”, a completat amuzată Majda Aboulumosha pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *