Regula de la care Majda Aboulumosha nu se abate pentru a-și menține silueta suplă: „După 36 de ani trebuie să avem mare grijă” VIDEO EXCLUSIV

”Tot timpul am mizat pe un mod de viață sănătos”

Majda Aboulumosha a avut mereu grijă de silueta ei și, de câte ori simțea că lua câteva kilograme în plus, avea grijă să scape de ele într-un timp record. Aceste trucuri funcționau de minune pe corpul Majdei, însă până la o anumită vârstă. Cel puțin asta spune prezentatoarea TV. Majda Aboulumosha a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că principalul motiv pentru care s-a reapucat de sport și de tratamente corporale este că nu mai are 20 de ani, ci 36, iar corpul se resimte altfel la această vârstă.

”Când ai nevoie de o schimbare trebuie să începi cu corpul tău”

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Majda Aboulumosha a avut mai multe kilograme în plus și că a reușit să dea jos 30 de kilograme într-un timp record. Acum are silueta pe care multe femei și-o doresc, în ciuda faptului că o vedem în fiecare dimineață gătind tot felul de bunătăți în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”. Chiar și în aceste condiții, Majda declară că s-a apucat serios de exerciții fizice.

”Cum adică ce îmi trebuie? Crezi că acești cârlionți se întrețin așa de la sine? Trebuie să mers la sală, să transpir din greu ca să stea cum trebuie. Vreau neapărat. De aceea mi-am pus pe Instagram, ca să fiu sigură că merg și că mă fac de râs. Nu mi-am propus să încep de luni, ci de marți, așa că am fost și la sală, și la tratamente corporale și am făcut și împachetări, am fost să iau și copilul de la școală, am dus-o și la dansuri,  mi-am tras o dungă la ochi și am venit și la eveniment”, ne-a declarat amuzată Majda Aboulumosha.

Nu a început anul 2024 cu un abonament la sala de antrenamente pentru a da jos mâncare consumată în perioada Sărbătorilor, căci Majda în continuare are un regim alimentar foarte bine stabilit, ci pentru că simțea nevoia de acest pas.

”Tot timpul am mizat pe un mod de viață sănătos și tot timpul am consumat toate sucurile, fresh-urile și așa mai departe și a fost o perioadă în care am uitat de mine. Adică mănânc ce apuc. Tot salate și din astea, doar că acum am vrut să îmi dau mai mult timp. Îmi dau seama că este nevoie și de sală. După 36 de ani trebuie să avem mare grijă și la alimentație și la sport”.

Citește și: Jobul pe care l-ar alege Majda Aboulumosha dacă ar renunța la actorie. Pasiunea secretă pe care o are din copilărie VIDEO EXCLUSIV

Și-a demonstrat că avea dreptate încă din prima zi la sală, când, după un antrenament, a început să resimtă faptul că nu a mai făcut sport în adevăratul sens al cuvântului de ceva vreme.

”Crezi că până acum nu mai mergeam, nu mai alergam? Acum fac bandă câte o oră, circuite, adică fac ca lumea. Am un pic de febră musculară. Nu pot să mint acum oamenii. Am un pic pe la abdomen, pe la fesieri, dar o să treacă. Se zice că trece doar dacă faci sală în continuare, altfel nu trece”.

Majda Aboulumosha nu vrea să slăbească, ci doar să-și modeleze silueta

Principalul scop al Majdei nu este acela de a slăbi, căci este evident că nu are nevoie să dea jos nici măcar un kilogram, ci pentru că își dorește să își remodeleze silueta. Este de părere că după o anumită vârstă corpul are nevoie de un mai mare ajutor pentru a se menține în formă.

”Eu sunt o fire activă, dar am spus că atunci când ai nevoie de o schimbare trebuie să începi cu corpul tău, să mai aduci un plus. Iar până la urmă sportul este sănătate. În zona de yoga, cu meditație, respirație și tot ce înseamnă, nu mă duc deocamdată. Nu simt nevoia. Încurajez oamenii care vor să se ducă în direcția asta, este foarte bine de conștientizarea eu-lui, dar eu nu simt nevoia”, a completat vedeta Pro Tv.

Citește și: Cum se înțeleg de fapt Doinița Oancea, Andreea Ibacka și Majda Aboulumosha. Fanii le-au văzut împreună la TV, dar puțini știu asta despre ele VIDEO EXCLUSIV

În momentul de față se limitează doar la exerciții fizice și un regim alimentar bogat în tot felul de sucuri naturale, nu se îndreaptă și spre zona de yoga și meditații.

”Am studiat și constelații familiale, reiki, adică am citit. M-am dus la un moment dat la psihanalist și după cinci ședințe mi-a zis că îmi ia banii degeaba că eu am citit toate cărțile, trebuie doar să privesc în perspectivă. Cred că atunci când trebuie să iei o decizie importantă e bine să ceri sfatul specialistului sau să ai cumva o direcție, să te ajute cumva să-ți dai tu răspunsul. Așa că la meditație nu simt nevoia momentan, că am răspunsurile, dar nu zic nu. Dacă peste vreo două luni o să mă vedeți postând că am început să fac yoga, asta este”, a mai completat Majda pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce schimbari majore vor fi in luna Mai pentru toate zodiile. O perioadă benefică în...
7 zodii au succes mare in luna Mai 2024: Fecioara…
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *