De ce nu a apărut Dana Săvuică la rubrica „bine îmbrăcate”. Chiar ea a recunoscut, pentru ce greșeală a fost taxată de fapt VIDEO EXCLUSIV

În prezent nu mai este considerată o greșeală

Scris de: Daoud Andra

29 May. 2023

Dana Săvuică este prezentă în showbiz de ani buni. De-a lungul timpului, stilul ei vestimentar a suferit modificări, iar vedeta recunoaște că a avut parte și de critici, din cauza felului în care se îmbrăca. Prezentatoarea emisiunii Ego Life a povestit că, în perioada în care existau rubrici cu bine și prost îmbrăcate în revistele pentru femei, și-ar fi dorit și ea să apară la rubrica „așa da”. Din ce cauză nu a apărut.

Ce „greșeală” vestimentară a costat-o scump pe Dana Săvuică

Dana Săvuică și-a conturat, de-a lungul timpului, un stil vestimentar care o reprezintă. Vedeta recunoaște că, în trecut, punea mare preț pe ce spuneau alții despre ea, însă acum nu o mai face. În ediția a 63-a emisiunii Ego Life, vedeta a povestit un episod care s-a petrecut în urmă cu mulți ani și care a marcat-o, la vremea respectivă. Prezentatoarea TV spune că nu a apărut niciodată la rubrica „bine îmbrăcate” din reviste, pentru că a purtat de două ori aceeași rochie la evenimente. Dacă în prezent chiar este la modă să reciclezi ținutele, în anii 2000 era de neconceput.

Citește și: Dana Săvuică, abordată indecent de către un bărbat cu influență: „Nu trebuie să trecem de niște probe?” VIDEO EXCLUSIV

„Țin minte, nu pot să uit chestia asta. Am fost cu o rochie la un eveniment de-al vostru (n.r. al revistei VIVA!) și pe urmă, la câteva luni după, am purtat aceeași rochie care era așa ceva cu floral print, de vară, de grădină, dar am accesorizat-o diferit. Am pus o jachetă, nici nu mai știu ce am făcut. Și nu am apărut, am suferit enorm că nu am apărut pe pagina voastră la ‘bine îmbrăcate’. Și m-am dus în echipa revistei, dar nu la tine, la altă Cristina și i-am zis: ‘Dar eu de ce n-am apărut?’ Și mi-a spus: ‘Ai făcut greșeala să apari la două evenimente diferite cu aceeași rochie!”, a povestit Dana Săvuică.

„Acum este la modă”

Cristina Stănciulescu, fost redactor-șef al revistei VIVA! și invitată în emisiunea de luni, 29 mai, i-a dat dreptate Danei Săvuică și a spus că într-adevăr, în urmă cu mai mulți ani erau la modă rochiile de „unică folosință”. În prezent mulți designeri recomandă să investim în piese vestimentare care pot fi purtate în diverse combinații și cu diferite ocazii. Multe vedete internaționale care dau tonul în modă apar de mai multe ori purtând aceeași rochie și chiar îi încurajează și pe fanii lor să facă acest lucru.

Citește și: Cum a ajuns Dana Săvuică un model de succes: „Eram o tocilară extrem de timidă și complexată” VIDEO EXCLUSIV

„Acum 15 ani era o crimă. Acum este la modă. Vedetele trebuie să schimbe și ele felul în care sunt, în funcție de ce se întâmplă în social. Reciclăm? Atunci reciclăm!”, a completat Cristina Stănciulescu.

Acestea, dar și alte subiecte interesante vor fi dezbătute în ediția de luni, 29 mai, a emisiunii Ego Life, care se difuzează de la ora 21:00, pe www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *