De ce nu a mers Andra la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. A fost marea absentă de la eveniment, totul s-a aflat acum

Artista le-a transmis un mesaj

Andra și Cătălin Măruță nu au fost prezenți la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Chiar dacă cei doi artiști sunt colegi la Românii au talent, celebra cântăreață nu a putut merge la nunta colegului său dintr-un motiv observat de toată lumea.

Andra nu a fost prezentă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Motivul absenței sale

Andra nu a putut lua parte la nunta lui Smiley cu Gina Pistol deoarece în aceeași zi a avut un alt angajament, la Cluj. Chiar și așa, de acolo, de pe scenă, a ținut să le transmită un mesaj proaspeților căsătoriți.

„Smiley, îți spunem casă de piatră! Gina, Smiley, să fiți fericiți, să fiți sănătoși, vă iubim din toată inima și vă transmitem toată dragostea noastră și prietenia noastră! Să aveți distracție frumoasă acolo!”, a spus Andra.

Vezi și – Bărbatul care a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol, înaintea lui Smiley. Ce rol a avut, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Andra și Smiley, prietenie de mulți ani

Andra și Smiley au o frumoasă prietenie de foarte mulți ani, fiind colegi și la Românii au talent, și la Vocea României. Au avut și o colaborare muzicală împreună pentru piesa „Doar vina ta”. Din acest motiv Andrei i-a părut rău că nu a putut merge la nunta lui Smiley, iar în timpul evenimentului, înainte de a cânta piesa, i-a făcut urarea de mai sus.

Gina Pistol și Smiley, soț și soție după șapte ani de relație

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, pe 27 mai 2023, în cadrul unei ceremonii la Palatul Snagov. Petrecerea a continuat apoi la sera Orangeria Iris, aproape de pădurea Snagov, acolo unde s-au strâns sute de vedete din showbizul românesc: Andreea Esca, Adelina Pestrițu, Mira, Sore, CRBL și mulți alții.

Unde vor pleca Smiley și Gina Pistol în luna de miere

După cununia civilă și cununia religioasă, mirii au oferit declarații despre felul în care se va desfășura petrecerea de nuntă și nu numai. În cadrul interviului, Gina Pistol a dezvăluit că a ales să-și păstreze numele de familie, la recomandarea unui numerolog. De asemenea au spus și unde vor pleca în luna de miere.

„Evident, da. Urmează peste o săptămână. În sudul Franței”, a spus Smiley, iar Gina a adăugat că nu va fi tocmai de o lună.

Vezi și – Ce mărturii inedite au avut Smiley și Gina Pistol la nuntă. Invitații au rămas suprinși când au găsit asta pe masă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
8.3 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *