De ce nu ar accepta niciodată Cristina Belciu să filmeze scene nud într-un film: “Pentru nimic!” VIDEO EXCLUSIV

A fost mai sinceră ca niciodată

Cristina Belciu nu doar că a fost înzestrată cu mult talent, ci și cu o siluetă perfectă și un chip frumos. Totuși, chiar dacă muncește din greu și este pasionată de tot ce face, vedeta a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu ar accepta niciodată să apară dezbrăcată în vreun film.

Cristina Belciu, despre scenele pe care nu ar accepta niciodată să le filmeze

Cristina Belciu a explicat că nu ar accepta niciodată un rol în care ar fi nevoită să apară nud. Vedeta a explicat că nu se regăsește în anumite scene, însă nu are o problemă cu ideea de a poza sau a filma în lenjerie intimă:

“Vulgaritatea. Dacă ar propune niște scene vulgare, nu m-aș regăsi în ele. Nu aș accepta pentru nimic. Nu! De ce aș filma dezbrăcată, când aș putea filma îmbrăcată? Cu lenjerie pe mine aș filma pentru că am pozat lenjerie de foarte multe ori. Sunt de părere că oricum vara ne vedem în costum de baie, nu mi se pare atât de intimă partea cu lenjeria ca niște scene în care s-ar promova puțin vulgaritatea. M-ar deranja pentru că aș simți că m-aș dezgoli pe mine prea mult. Cu prețul de a fi anonimă, este OK! În lenjerie este perfect, suficient!”

Ar accepta să joace într-un film fără să fie plătită

De asemenea, Cristina Belciu a explicat că nu ar avea o problemă cu un proiect care să nu îi aducă bani, ținând cont că pentru ea contează mai mult pasiunea pe care o pune în domeniul ales:

“Sigur că da. Nu e vorba neapărat de a câștiga popularitate, ci de a face ceea ce îți place. Dacă ar fi un proiect care mi-ar aduce mare satisfacție, cred că l-aș face și așa. (n.r. fără bani) E vorba de pasiune. Îți iei mai mulți bani dintr-o parte, mai puțini din alta, asta este! Cam așa trebuie să jonglezi până ajungi unde îți dorești, zic eu!”

Citește și: Excesele alimentare pe care le face fosta iubită a lui Cristian Boureanu. Cristina Belciu: ”Nu fac niciun sacrificiu!” VIDEO EXCLUSIV

Ce face pentru prietenii săi

În același timp, fosta iubită a lui Cristian Boureanu a mărturisit că a acceptat să apară în diferite campanii pentru prietenii săi, fără să se bucure de un anumit buget.

Cu toate acestea, superba brunetă a explicat că există mulți oameni care vor să profite și o roagă să pozeze pe gratis, chiar dacă nu au o legătură specială cu ea:

“Am făcut și asta, de multe ori! (n.r. să pozeze pe gratis pentru prieteni în campanii) Eu am avut prieteni care, la rândul lor, au făcut și înainte lucruri înzecit sau după. Nu am făcut-o din obligație nici eu, nici ei. Dacă ne considerăm prieteni avem o relație care curge frumos și lucrurile acestea vin de la sine. Când e o prietenie bine închegată, da, dar așa, că ne-am văzut și hai să facem niște poze nu prea merg lucrurile așa, dar se încearcă și asta de multe ori. Se întâmplă cred că la toată lumea: “Nu mă ajuți și pe mine?”. Încerc să găsesc o modalitate prin care ambele părți să fie mulțumite! E munca mea, până la urmă toți trebuie să trăim bine!”

Video: Mihai Robu

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Cristian Boureanu. Detaliul hilar care s-a aflat abia acum

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *