De ce nu renunță Alexia Eram la prima mașină, deși are un bolid de lux: “Nu cred că o să o vând!” VIDEO EXCLUSIV

Fiica Andreei Esca deține 2 mașini

Alexia Eram și-a achiziționat un bolid de lux după ce s-a întors de la America Express, emisiune unde a participat alături de fratele său, Aris. Cu toate acestea, chiar dacă se bucură de un BMW M240i, tânăra ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu renunță la mașina veche, pe care o folosește în continuare.

Alexia Eram, motivul pentru care nu renunță la prima mașină

Înainte de a cumpăra un BMW M240i, Alexia Eram conducea un Golf 6. Totuși, chiar dacă se bucură de un bolid care captează atenția în trafic, fiica Andreei Esca recunoaște că încă se folosește de mașina veche, care este practică, astfel că nu o să o vândă niciodată. Ba chiar, vedeta le-o împrumută și prietenilor dacă aceștia au nevoie:

“Mașina veche este foarte bună și încă o folosesc! Dacă am de transportat multe lucruri este mașina perfectă! O mai împrumut prietenilor dacă au mașina în service! Este a doua mașină, dar este extraordinar de bună, nu cred că o să o vând niciodată! Este prima mea mașină, îmi place mult și este practică! Încap foarte multe lucruri în ea și este folositoare pentru mine!

Nu este vorba că uităm! (n.r. de a doua mașină) Dacă am foarte multe filmări într-o săptămână și trebuie să car foarte multe lucruri, să știți că aleg Golf-ul! Este mai încăpător! El! (n.r. Mario Fresh conduce dacă sunt împreună) Dacă bea un pahar de vin, eu, evident! Dacă nu, el!”

Citește și: Alexia Eram, adevărul despre certurile cu fratele ei, Aris. Ce se întâmplă în spatele camerelor de la America Express: “L-am bătut la cap” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre Aris

Alexia Eram a vorbit despre cum era în liceu, explicând că s-a dedicat studiului, însă s-a bucurat și de viață socială. Când vine vorba despre lumina reflectoarelor, fiica Andreei Esca recunoaște că este mai obișnuită cu filmările față de fratele său, Aris, însă acesta a avut timp să înceapă să se simtă confortabil la America Express, când erau filmați la orice pas:

“În liceu să știi că am fost foarte tocilară, ca să zic așa, în ultimii doi ani. Voiam neapărat să termin cu bine liceul și să intru la facultatea la care aplicasem! Evident, ieșeam, aveam prieteni, aveam și viață socială în afara școlii. Totuși, eram serioasă la școală! Nu pot să zic că am fost un copil rebel. Aris să spunem că a fost mai introvertit, mai timid.

În public cred că eu sunt mai extrovertită ca el, dar Aris este mai carismatic, mai amuzant și mai spontan! Pentru mine nu a fost o schimbare atât de mare, eram destul de obișnuită. Da, într-adevăr, acolo se filma zi de zi, trebuia să te abții pentru că erai filmat nonstop.

Pentru Aris a fost puțin mai diferit, el niciodată nu a avut camera în față 24/24. S-a obișnuit, la un moment dat nu îți mai dai seama că e camera acolo!”

Citește și: Alexia Eram a arătat la ”America Express” că iubește mâncarea, dar nimeni nu își imaginează cât mănâncă zilnic: ”Mă cântăream nonstop” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *