De ce Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit, după 3 ani de căsnicie: „Ne-a făcut rău chestia asta”

Cei doi și-au spus adio
De ce Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit, după 3 ani de căsnicie: Ne-a făcut rău chestia asta

Oana Radu a recunoscut că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Dobrescu, după trei ani de la cununia civilă. Pe rețelele de socializare, artista de 29 de ani a șters toate imaginile cu bărbatul. Recent, ea a rupt tăcerea despre separarea de cel care îi devenise soț în 2020.

Motivul pentru care Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit

În vara lui 2020, Oana Radu se căsătorea cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, cel care a și ajutat-o să slăbească extrem de mult. După moartea iubitul ei, incendiat într-o scară de bloc, artista s-a refugiat în sport și a decis să-și schimbe viața. Așa l-a întâlnit pe Cătălin Dobrescu, care i-a devenit antrenor și iubit.

Între timp, lucrurile s-au schimbat, iar Oana Radu a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă. Pe Instagram, ea a recunoscut că s-a separat de Cătălin Dobrescu.

Citește și: Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Ce a apărut pe internet după anunțul vedetei: “M-au făcut absolut superbă”

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate.”, spunea ea pe social media, la jumătatea lunii noiembrie.

Artista a spus lucrurilor pe nume

Invitată în podcastul lui Jorge, Oana Radu a rupt tăcerea și a făcut dezvăluiri neașteptate despre despărțirea de soț. De ce s-ar fi separat, de fapt? Solista exclude o împăcare cu acesta.

„Eu și soțul meu ne-am separat! E un subiect foarte sensibil! Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum. Treaba asta m-a cam dărâmat și cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume. Nu a existat un motiv anume, pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem.

Asta e tot ce pot să spun! Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta. Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut practic din prima zi toată viața împreună. Cumva când ai aceiași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației”, a mărturisit vedeta în podcast-ul Vorba lu’ Jorge.

Citește și: Cu ce se ocupă Cătălin Dobrescu, de fapt. Din ce face mulți bani fostul soț al Oanei Radu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *