De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars. Cine speră să câștige: “Are toate șansele!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre mai mulți concurenți

Roxana Ciuhulescu a preferat să urmărească Survivor din spatele micilor ecrane în acest sezon, deși fosta concurentă putea să fie alături de colegii săi în Republica Dominicană. Totuși, ea nu regretă decizia luată. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre competiția All Stars, dezvăluind cine speră să câștige.

Roxana Ciuhulescu, detalii despre sezonul Survivor All Stars

Chiar dacă este de părere că Pro TV a format bine echipele de Faimoși și Războinici, ținând cont că numeroși români urmăresc Survivor All Stars, Roxana Ciuhulescu nu consideră că toți sunt la un nivel înalt. Vedeta crede că timpul și-a pus amprenta asupra celor mai buni concurenți. Mai mult, ea a punctat că îl adoră pe Cătălin Moroșanu și a sperat să câștige, însă șanse au și Zanni, Alex Delea, Ștefania Stănilă și Ștefania Ștefan. Aceasta îl place și pe Jorge:

“Cred că nu a fost emisiune care să îmi scape! Sunt fan Survivor, cu atât mai mult cu cât am și participat în trecut! Ce să zic, nu toți sunt la nivel de All Star! Cred că Pro TV a făcut un casting foarte bun, dovada fiind audiențele. Sunt oameni care îmi plac de acolo.

Mă uitam, însă, dar era de așteptat, că nu mai pot fi toți la același nivel la care au fost în sezoanele în care au participat prima dată. A trecut timpul, a intervenit uzura. Cred că este și mai dificil, poate cel mai dificil sezon! Este un reality show foarte tare și frumos! Eu îl ador pe Cătălin Moroșanu!

Din punctul meu de vedere, toate șansele le are și Zanni, este foarte bun, dar și Alex Delea, Ștefania Stănilă și Ștefania Ștefan. Probabil va fi o surpriză! Nu știu dacă vor aduce pe parcurs și alți concurenți, mi se pare că deja trierea s-a făcut cam abrupt, au plecat și cu accidentări! Și Jorge îmi place foarte mult ca om, îl și cunosc! Cel mai bun să câștige!”

Citește și Care sunt condițiile de igienă ale concurenților de la ”Survivor All Stars”. Roxana Nemeș: ”Nu aveam nici măcar săpun” VIDEO EXCLUSIV

Nu regretă că nu s-a dus în Republica Dominicană

Roxana Ciuhulescu nu regretă alegerea de a rămâne acasă. Vedeta a punctat că nu toți cei care au primit oferta de a merge la All Stars au acceptat-o. Totuși, aceasta s-a bucurat de experiența pe care a trăit-o la Survivor, în trecut, chiar dacă știa că nu o să facă față, având probleme cu piciorul în momentul respectiv:

“Nu regret, cum să regret? Cred că dacă aș fi vrut, poate aș fi fost acolo! Suntem mulți care am primit propunerea de a participa și în sezonul All Stars. Cred că acolo trebuie să fie cei mai buni! Nu știu dacă au fost neapărat cei mai buni. Din toți cei mai buni nu toți au acceptat provocarea!

A fost o experiență interesantă, mereu m-am gândit că e mai bine să regret ce am făcut, nu ce nu am făcut. În sinea mea știam că nu o să fac față! Este o emisiune foarte grea, una este să ai 20 de ani, alta este să ai 40 de ani! De ce să nu recunoaștem?

Este purul adevăr! Chiar dacă ai fost sportiv de performanță, uzura apare! La Survivor trebuie să fii foarte bine și din punct de vedere fizic! A fost o încercare, am văzut, mi-a plăcut, mulțumesc, am plecat acasă! Am venit și cu piciorul praf. A fost o experiență!”

Citește și Cu ce a plecat Daniel Pavel în Republica Dominicană. Surpriză pentru fanii Survivor All Stars: “Sunt un norocos al sorții” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *