De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, la America Express. „Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi”

Cătălin Scărlătescu: „Am avut acolo câteva discuții în contradictoriu”

Scris de: Daoud Andra

22 Nov. 2022

De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, la America Express. „Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează, de ceva timp, un cuplu sudat. Cei doi au acceptat o provocare extrem de îndrăzneață și au făcut echipă în emisiunea America Express. Aventura de pe continentul american i-a pus în situații la care nu s-ar fi așteptat, iar uneori au sărit scântei pe parcursul probelor. De ce s-au certat cei doi în competiție.

Motivul pentru care Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au certat la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, formează una dintre echipele care au pornit în aventura America Express. Emisiunea a fost filmată la începutul verii, urmând a fi difuzată la începutul anului viitor. Chiar dacă premiera nu a avut loc încă, cei doi iubiți au dat puțin din casă și au povestit ce situații incomode au avut de înfruntat în competiție.

Stresul, oboseala și tensiunea competiției își spun cuvântul, iar concurenții ajung, de multe ori, să izbucnească la adresa coechipierilor lor. La fel s-a întâmplat și în cazul lor, iar cei doi au ajuns la ceartă pe parcursul competiției.

„În America Express am avut câteva (n.r. certuri). Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar în America unde să plec?! (râde) Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare.”, a povestit chef Scărlătescu, într-un interviu pentru revista Viva!

De ce s-au certat Catalin Scarlatescu si iubita lui Doina Teodoru la America Express
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut echipă în America Express

Ce spune Doina Teodoru despre provocarea America Express

La rândul ei, actrița a povestit că această experiență i-a apropiat și mai tare. Chiar dacă au mai avut parte de certuri, le-au depășit de fiecare dată. Doina Teodoru recunoaște că, dacă ar avea ocazia, ar mai merge într-o astfel de experiență, pentru că ei i-a plăcut foarte mult.

„Da, am avut acolo câteva discuții în contradictoriu până ne-am calibrat unul cu celălalt, dar cred că și astea fac parte dintr-o relație sănătoasă, la urma urmei. Mie mi-a plăcut foarte mult, eu aș mai face asta dacă s-ar putea, n-aș spune nu. A fost foarte greu, am întâlnit multe probe care ne-au făcut să ne descoperim unul pe celălalt. Eu, personal, mi-am văzut și limitele și mi-am dat seama că am crescut pentru că am fost mult mai blândă cu mine, am înțeles că astea sunt limitele mele și e în regulă, mă accept și mă iubesc pentru asta.”, a declarat actrița, în cadrul aceluiași interviu.

Cătălin Scărlătescu a confirmat că emisiunea i-a apropiat, însă spune că a trecut cu greu peste unele momente.

„Da, așa este, ne-a apropiat. Dar, Dumnezeule, cu mare greu am trecut de America Express! Acolo treburile s-au zdruncinat între noi, însă eu zic că, dacă am reușit să trecem și de America Express, ce-ar mai putea să se întâmple?! Experiența aceea și-a spus cu adevărat cuvântul în legătura dintre noi: ne-a întărit relația.”, a completat juratul de la Chefi la Cuțite.

7.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.