De ce Șerban Huidu a fost sunat de Cătălin Botezatu și Andreea Esca: ”Am râs cu lacrimi”. Dezvăluiri despre ”Cronica Cârcotașilor” VIDEO EXCLUSIV

”Când am apărut, nimeni nu făcea asta”

De-a lungul timpului, Șerban Huidu și-a câștigat simpatii, dar mai ales antipatii prin prisma emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, mai bine zis prin prisma faptului că a expus greșelile făcute de prezentatori TV, persoane publice, artiști, în direct, pe micul ecran. Șerban Huidu a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că la începuturile emisiunii cei vizați îl sunau să îi ceară socoteală, mai mult nervoși decât amuzați de situație.

”Semnalizările vin de la oameni care sunt mai cârcotași decât noi”

Au trecut câțiva ani de ”Cronica Cârcotașilor” sau măcar câteva ediții bune ca lumea să înțeleagă că este o emisiune de tip pamflet și că nimeni nu judecă pe nimeni. Cu toate că s-a specificat mereu formatul emisiunii și că nimeni nu judecă pe nimeni, doar că semnalează anumite greșeli, a fost nevoie de timp ca cei vizați să se obișnuiască cu ideea.

”Oho. Când am apărut nimeni nu făcea asta și era destul de vizibil totul. Unul dintre cei mai virulenți a fost Cătălin Botezatu până când s-a prins că n-ai cum să faci o caricatură decât după ceva foarte cunoscut. După aceea s-a prins, a devenit fan, dar la începutul ”Cronicii” probabil că și pe el l-au sunat oamenii să îi transmite. Dar au mai fost. Esca, că tot vorbim de sunat”, ne-a explicat Șerban Huidu despre faptul că celebrul designer a fost deranjat la început de personajul ”Dezbrăcatu”, personaj care continuă să fie și astăzi, la aproape 24 de ani de la prima emisie.

Citește și: Afacerea nebănuită în care a investit Șerban Huidu. Ce a ales să facă cu banii câștigați din televiziune, acum obține sume frumoase din asta

”Vinovat” de toate materialele care apar și care au apărut de-a lungul timpului în cadrul emisiunii este nimeni altul decât Șerban Huidu. De 24 de ani, petrece ore întregi în care vizionează fragmente de emisiuni, apariții în diverse proiecte de televiziune, face o selecție, iar apoi le expune în fața telespectatorilor.

”Este adevărat, trebuie să te uiți la multe, multe ore de emisie, dar este complicat să fie mai mulți oameni care să facă treaba asta. Până la urmă este un produs unitar și trebuie un singur om să le așeze cumva. Cam asta este povestea”, a spus producătorul emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”.

A încercat de-a lungul timpului să mai renunțe la diverse atribuții pe care le avea în cadrul emisiunii, însă niciodată nu a putut delega pe altcineva să facă o selecție riguroasă a materialelor de pe post.

”Am delegat foarte multe dintre responsabilitățile pe care le aveam la început. Pot să deleg pe cineva pentru multe alte lucruri, dar pentru forma finală a Cronicii este foarte greu să delegi pe cineva. E complicat”.

Șerban Huidu spune că cel mai mare ”cârcotaș” este publicul

Singur ajutor pe care îl are din acest punct de vedere vine din partea publicului. Mai în glumă, mai în serios, Șerban Huidu spune că indiferent de câte materiale ar căuta el și echipa lui, cele mai multe dintre imaginile difuzate la Prima Tv sunt primite de la telespectatori.

”De fapt, ”Cronica” de aia a avut succesul pe care l-a avut, pentru că este vocea celor care sunt marii cârcotași de acasă. Noi nu am putea să ne uităm peste tot, oricât am fi de deștepți. Semnalizările, în schimb, vin de la oameni care sunt mai câcotași decât noi”, a povestit amuzat Șerban Huidu.

Nu face discriminare, nici nu merge pe ideea de prietenie sau antipatie atunci când alege materialele, ci construiește emisiunea astfel încât să fie pe placul publicului. De aceea nu a avut nici cea mai mică problemă în a-l da pe post până și pe fratele mai mic, Vlad Huidu.

”Era foarte frumosă emisiunea, adică erau foarte frumoase probele și până la urmă, dacă îmi aduc bine aminte, cel mai frumos moment din sezonul trecut a fost când Vlad și Romică Țociu încercau să meargă pe bicicletă și unul dintre ei să ghideze. Acela a fost cel mai vesel moment de la ”Cronică”. Am râs cu lacrimi”, a spus prezentatorul TV despre apariția fratelui mai mic de la ”America Express”.

Citește și: Șerban Huidu a rămas plăcut surprins de evoluția fratelui și a cumnatei la America Express 2023. ”Vlăduț, deși este ditai omul, este foarte copil și foarte empatic” VIDEO EXCLUSIV

Singurele personaje pe care nu le-a luat încă în vizor sunt cele care s-au creat în social media. Se prea bine știe că în perioada pandemiei, platformele online au luat amploare, așa că în ultimii ani a devenit o nouă meserie printre tineri, cea de tiktoker. Această categorie nu este deocamdată foarte pe placul lui Șerban Huidu.

”În mare, personajele din online sunt destul de cunoscute de oamenii din online. Greu să ajungi cu ele pe televizor. Oamenii de pe TV sunt încă sunt destul de reticenți față de online, dar sunt personaje care au ajuns în ”Cronică”. Sunt un pic mai mult bătrân, am 47 de ani, dar aș vrea să pot să fiu așa ca Neagu Djuvara, la 100 de ani să vorbesc cu voi”, a mai spus Huidu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *