Decizia luată de Iulia Albu după America Express. Ce refuză să mai facă iubita lui Mike: “Du-te singur și lasă-mă!” VIDEO EXCLUSIV

”Credeai că l-am adus din Columbia?”

Când lumea spune despre Iulia Albu că nu mai are cu ce să suprindă, criticul vestimentar vine cu o nouă găselniță și închide gura cârcotașilor. Recent, Iulia Albu a afișat în mediul online o nutrie, pe care a numit-o Capybara. Se pare că mamiferul nu a fost menit să completeze colecția ei de animale de companie, căci Iulia Albu a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că scopul e altul: de a-l salva și de a se asigura că trăiește într-un mediu propice lui.

Dezvăluiri făcute de Iulia Albu

De-a lungul timpului, Iulia Albu a avut mai multe animale de companie, fiind și prima vedetă care a ales drept companie o găină. Astfel că atunci când a anunțat că are o nutrie, unele persoane au considerat că este ceva firesc pentru ea. Totuși, mamiferul are o altă poveste și nu a fost adus în familia Albu-Iacob doar pentru poze.

”Într-un final, nutria are casa ei. Noi am luat-o dintr-o fermă de carne. Am decis să o salvăm. Acum ea este cu alte nutrii la fel ca ea. Momentan este încă în carantină. Urmează să fie introdusă cu celelalte nutrii. Este în cel mai potrivit loc pentru ea. Are un lac enorm în care să înoate”, ne-a explicat Iulia Albu.

Decizia cuplului însă, de a aduce acasă nutria, i-a salvat viața simpaticului mamifer. Deși pare greu de crezut, și la noi în țară sunt consumatori de carne de nutrie și chiar există crescătorii speciale pentru aceste animăluțe.

”Deci aparent animalul ăsta drăgălaș, care arată ca un șobolan, se mănâncă în România. Că noi din România l-am luat. Ce credeai că l-am adus din Columbia? Nu. L-am adoptat din România”, ne-a explicat Mike.

Citește și: Iulia Albu și Mike au ținut legătura cu o parte dintre familiile care i-au ajutat la America Express. „Pentru că au fost oameni cu noi am încercat și noi să fim oameni cu ei” VIDEO EXCLUSIV

Cu toate acestea, atât Iulia Albu, cât și Mike Iacob nu îi judecă pe cei care au preferințe culinare ciudate. La rândul lor declarând că sunt consumatori de carne și, cu atât mai mult, nici nu recomandă ca minorii să fie lipsiți de proteină animală.

Iulia Albu: Noi mâncăm carne. Mi se pare că este o alegere strict personală.

Mike: Strict personală nu, este o alegere pe care ne-a dat-o natura, că totuși avem niște dinți speciali.

Iulia Albu: Bine. După o vârstă poți să alegi să nu mănânci carne. Dar eu cred că un copil nu poate să nu mănânce carne. Nu consider și nu cred că este vreun doctor pe Planeta asta să susțină că un copil trebuie hrănit cu morcovi. Că doar nu este vițel.

Mike: Fiecare trebuie să își poată face alegerea conform.

Iulia Albu nu mai vrea să audă de vreo reîntoarcere în țările de la ”America Express”

Iulia și Mike nu au fost în postura de a mânca o nutrie pentru a rămâne în competiția ”America Express”, așa cum au făcut-o alți concurenți din sezonul lor, însă au spus de atunci că vor din Columbia un astfel de animal și-l vor aduce acasă. Nu l-au adus din Columbia, ci de la o crescătorie din Iași, așa că Mike își dorește să se reîntoarcă ca turist în țările din sezonul trecut al reality show-ului ”America Express”.

Iulia Albu: Dacă nu am beneficia de pază, clar nu ne-am mai întoarce. Eu nu m-aș întoarce. Mi s-ar părea periculos.

Mike: Eu da.

Iulia Albu: Atunci du-te singur și lasă-mă.

Mike: Eu m-aș întoarce. Mai ales la Buenos Aires. Mi-a plăcut foarte mult orașul.

Iulia Albu: Dar mai avem și alte locuri în care putem să mergem. Ce ți-a plăcut acolo?

Mike: Carnea și tango.

Citește și: Modul inedit în care Iulia Albu a petrecut Revelionul. Ipostaza cu iubitul ei, Mike, a adunat mii de aprecieri: “Ce frumoși sunteți!”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *