Delia, noi declarații despre decizia ei de a nu avea copil: ”Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori. Chestia asta mă panichează”

Cum a reacționat familia artistei

Scris de: Daoud Andra

25 Nov. 2023

Delia este una dintre cele mai apreciate și mai asumate artiste de la noi. De-a lungul timpului, a pus punctul pe ”i” în repetate rânduri cu privire la subiectul maternității și a explicat de ce nu vrea să devină mamă. Recent, cântăreața a vorbit din nou despre acest subiect și a dezvăluit cum a reacționat mama ei când i-a spus că nu îi va dărui nepoți.

Delia, despre decizia de a nu face copii

Delia are o carieră de peste 20 de ani și este una dintre cele mai iubite artiste din România. Are un stil non-conformist, cu care fanii ei s-au obișnuit de-a lungul timpului, și nu se teme să își spună punctul de vedere pe teme sensibile. Vedeta a fost întrebată în repetate rânduri de ce nu face copii și a explicat că nu își dorește să devină mamă.

Invitată recent în podcastul ”Ac de siguranță”, al lui Răzvan Exarhu, vedeta a vorbit din nou despre motivul pentru care nu vrea să aibă moștenitori.

”Eu cred că nu aș putea să stau toată viața cu o grijă pe umeri, enormă, pentru că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața ta, cu acel copil, cu acea ființă, cu acel suflet. Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori. Și chestia asta mă panichează.”, i-a mărturisit Delia lui Răzvan Exarhu.

Citește și: Cât a plătit Delia pe celebrele cizme gigant. Artista și-a etalat noua achiziție, încălțările au atras imediat atenția fanilor

Delia a povestit și cum s-a raportat familia ei la această decizie de a nu avea copii. Artista a afirmat că mama ei a înțeles-o perfect și chiar i-a dat dreptate de curând. Gina Matache are doi nepoți, de la fiica cea mică, Oana.

Delia i-a ingrijorat pe toti cu ultima aparitie 3
Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu

De ce nu merge la terapie

În cadrul aceluiași podcast, Delia a fost întrebată dacă merge la ședințe de terapie. Cântăreața a mărturisit că a încercat în trecut, însă nu i s-a potrivit, motiv pentru care a întrerupt ședințele.

Citește și: Delia i-a îngrijorat pe toți cu ultima apariție. Val de reacții după ce s-a afișat așa pe net: “Păcat de tine”

”Nu (n.r. face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: Vai, sărăcuța. Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok”, a mai spus Delia, în podcastul lui Răzvan Exarhu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *