Despărțire neașteptată în showbiz! De ce și-au spus adio după 4 ani de relație: “A ajuns cel mai mare coșmar al meu”

Experiența traumatizantă prin care au trecut

Scris de: Daoud Andra

20 Apr. 2024

Unul dintre cele mai apreciate cupluri din mediul online s-a destrămat. Cei doi păreau mai uniți ca niciodată și își doreau o familie, însă au lansat un vlog în care le-au povestit oamenilor experiența traumatizantă prin care au trecut în ultimii ani. De ce au ajuns să se separe, deși se iubeau.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit

Marilu Dobrescu, una dintre cele mai de succes creatoare de conținut din mediul online, s-a despărțit de iubitul ei, Iustin Petrescu. Cei doi formau un cuplu de aproximativ 4 ani, iar în ultimii 3 ani au trecut printr-o experiență care era menită să îi unească, însă i-a dezbinat.

Cei care o urmăresc de mult timp pe Marilu în mediul online știu că a făcut numeroase tratamente, pe care le-a numit ”procedura secretă”. Roșcata a așteptat 3 ani să le spună oamenilor despre ce este vorba, iar vineri seara a publicat vlogul-documentar. Marilu și Iustin și-au dorit cu disperare să devină părinți și, pentru că nu au reușit pe cale naturală, au apelat la fertilizarea in vitro.

Vezi și: Cuplu surpriză în showbiz! După ce l-a despărțit pe actor de soție, acum s-a afișat cu alt bărbat FOTO

Procedurile medicale și tratamentele prin care a trecut au afectat-o pe influenceriță mai mult decât și-ar fi imaginat, iar visul de a deveni o familie a devenit un coșmar, cu atât mai mult cu cât au încercat mai multe fertilizări in vitro, care au eșuat în cele din urmă. Din acest motiv, și relația lor a avut de suferit, iar în cele din urmă, s-a destrămat.

Despărțire neașteptată în showbiz! De ce și-au spus adio după 4 ani de relație
Marilu și Iustin s-au despărțit

”Am început să am psihoze”

Marilu a povestit, cu ochii în lacrimi, că a fost nevoită să facă sute de injecții și să ia tratamente hormonale și imunosupresoare care au afectat-o foarte mult, atât fizic, cât și psihic. În cele din urmă, relația dintre ea și Iustin a ajuns să se încheie.

”Am început, realmente, să am psihoze, simțeam o depersonificare, luam mai multe pastile, în fiecare zi, combinate și pur și simplu ajunsesem să nu mai înțeleg, să nu mai pot să ies din casă, să am anxietate, nu mai înțelegeam cine mișcă mâinile mele”, a dezvăluit Marilu Dobrescu, în cadrul vlogului.

Vezi și: Divorț bombă în showbiz! S-au despărțit în mare secret. Au doi copii și zeci de milioane în conturi, legătura cu familia Măruță

”Mi-am pierdut toate speranțele, aproape că nu mai vreau copii, nici măcar nu mai vreau să mă gândesc la copii. Poate nu-s făcută pentru asta, poate n-ar fi trebuit să încerc niciodată. A ajuns cel mai mare coșmar al meu. Mă uit la un ecran și nu mă recunosc”, a mai povestit influencera, după zeci de teste de sarcină cu rezultat negativ.

”Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie”

Marilu Dobrescu a mai povestit că relația lor a fost foarte afectată de procedurile de fertilizare eșuate. Roșcata și fostul ei iubit consideră că au greșit și că ar fi trebuit să apeleze la terapie de cuplu, atunci când simțeau că lucrurile sunt prea grele pentru a le procesa.

”Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață, acest lucru ne-a afectat foarte tare relația și am încercat până într-un punct în care nu s-a mai putut. Videoclipul acesta nu putem să spunem că are un final fericit. Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie. Cred că, la momentul ăsta, este cea mai bună decizie pentru noi, pentru că a fost atât de multă durere încât nu s-a mai putut să fie salvată.

Vezi și: Nuntă surpriză în showbiz. Au stat despărțiți 10 ani, dar acum se căsătoresc. Prima imagine cu inelul

Am trăit împreună niște lucruri pe care nu le vom uita niciodată, indiferent unde o să meargă viața noastră mai departe. Am vrut să avem o familie împreună, nu ai cum să uiți asta. Sunt lucruri legate de despărțirea noastră pe care și noi trebuie să le mai procesăm. Cert este că totul e pe un plan foarte pașnic, pe bază de respect, de prietenie, dar nu poți să continui cu forța, noi nu am putea să continuăm ceva care nu e organic. Avem lucruri de procesat pentru că e ceva care nu s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă și ne rezervăm puțin intimitatea, pentru că am trecut prin foarte multe. Nu ai cum să uiți lucrurile astea, sunt foarte mândră de noi”, a mărturisit Marilu Dobrescu, la final.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *