Diana Enache a devenit mamă. Cum o va chema pe nepoata lui Adrian Enache, numele are o semnificație specială

Proaspătul bunic a făcut anunțul.
Diana Enache a devenit mamă. Cum o va chema pe nepoata lui Adrian Enache, numele are o semnificație specială

Diana Enache a devenit recent mamă, păstrând secretul acestei minunat eveniment timp de o săptămână. Această bucurie a făcut din Adrian Enache (în vârstă de 57 de ani) un bunic fericit, aducând astfel o mare încântare în întreaga familie. Astfel, Click a obținut în exclusivitate primele informații despre acest eveniment important din viața proaspetei mămici.

Diana Enache a născut în secret

Evenimentul special a avut loc cu mare discreție la sfârșitul lunii trecute. Diana Enache a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe data de miercuri, 27 septembrie, la o clinică privată din București, printr-o operație de cezariană. Procedura s-a desfășurat fără nicio problemă sau complicație, iar nepoțica lui Enache a primit nota 10 la naștere.

Diana Enache a devenit mamă

Proaspătul bunic, copleșit de emoții, a fost primul care a împărtășit vestea colegilor săi de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a avut și un spectacol în weekend-ul trecut.

În plus, sâmbătă, artistul a urcat pe scenă în cadrul spectacolului intitulat „Acces direct… la muzică”, alături de Mirela Boureanu Vaida și Orchestra Teatrului de Revistă.

Citește și: Diana Enache, despre prima întâlnire dintre iubitul ei și părinții săi: “L-au cunoscut la ziua mamei mele”. Ce spune despre schimbarea numelui după căsătorie VIDEO EXCLUSIV

Adrian Enache a sărbătorit împreună cu prietenii sosirea pe lume a micuței

Conform informațiilor furnizate de Click, tânăra mămică și fiica sa, care urmează să fie numită Maria, au fost aduse acasă luni. Acesta este încă un motiv de mare bucurie pentru Adrian Enache, care a avut și ocazia să sărbătorească alături de cei mai buni prieteni.

Astfel, celebrarea evenimentului a avut loc luni seară, după întâlnirea tradițională a Naționalei de Fotbal a Artiștilor, la care a participat și cântărețul.

După meci, Adrian Enache a sărbătorit alături de colegii săi, printre care se numără Andrei Ștefănescu și Kamara din trupa Alb Negru, precum și Paul Gheorghe, fondatorul și coregraful trupei Trouble Crew, și actorul Lucian Ghimiși din serialul „Săriți de pe fix” de la Pro TV.

De asemenea, tot el a fost cel care a dezvăluit numele nepoatei sale:

„O va chema Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și este sfânt și cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a dezvăluit artistul, pentru postul TV Antena Stars.

Te poate interesa și: Diana Enache, despre relația cu celebrul său tată: “Să nu îl fac pe el de râs”.Care este cel mai bun sfat primit de la Adrian Enache VIDEO EXCLUSIV

Diana Enache a postat un mesaj emoționant

Diana avea inițial intenția de a păstra în secret fericirea ei, dar sentimentele de bucurie au devenit copleșitoare. Astfel, artista a decis să împărtășească cu fanii din mediul online primele sale emoții despre experiența maternității.

Așadar, pe data de 3 octombrie, ea a postat o fotografie și un mesaj pe platformele de socializare pentru a împărtăși această veste minunată cu comunitatea sa virtuală.

Vezi și: Numele special pe care îl va purta fiica Dianei Enache și a lui Ionuț Vîntu. Adrian Enache a făcut dezvăluirea despre nepoata sa

„All love begins and ends there. #Motherhood” („Toată dragostea începe și se termină acolo. #Maternitate”, n.r.), a scris ea în dreptul fotografiei cu burtica.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
5.7 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *