Din ce își câștiga Gina Pistol banii în adolescență. A fost nevoită să se angajeze încă de la 17 ani

Iată unde a lucrat vedeta în adolescență!

Aproape că nu există român care să nu o cunoască pe Gina Pistol. Partenera de viață a lui Smiley a prezentat mai multe emisiuni celebre precum Asia Express sau Chefi la Cuțite. Mulți oameni o admiră și o îndrăgesc, dar puțini știu care este meseria de bază a vedetei. Iată ce făcea blondina în adolescență ca să își câștige existența!

Cum își câștiga Gina Pistol banii în tinerețe

În vârstă de 43 de ani, Gina Pistol nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară.

O mulțime de oameni o cunosc de la Antena 1, acolo unde vedeta a prezentat mai multe show-uri celebre și s-a bucurat de un succes uriaș. Dar cum a devenit blondina cunoscută? În adolescență, nici nu visa că o să ajungă la un asemenea nivel.

Care este, de fapt, meseria de bază a fostei prezentatoare TV

În cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, soția lui Smiley a dezvăluit detalii din adolescența sa. Vedeta a spus că meseria sa de bază este cea de optician. Cu toate astea, ea visa să devină bijutier, dar dorinţa nu i s-a îndeplinit.

Prin urmare, Gina Pistol a ajuns să lucreze într-un xerox. La vremea aceea, fosta prezentatoare de la Antena 1 avea doar 17 ani. Cum a ajuns să pozeze în Playboy?

”Eu sunt de meserie optician. Veneai la mine cu rețeta și eu tăiam lentila, șlefuiam, dar nu mai este acum… Stai pe un scaun, îți pun un aparat și scot ochelarii. Voiam să devin bijutier. M-am angajat că operator xerox. Am muncit de la 17 ani.

Apoi am lucrat și la un magazin de articole sportive. Fiind la o agenție, luau hostesse. M-am angajat la un magazin, de câte ori am spălat vitrinele și am dat cu mopul… Un prieten mi-a zis că e casting la Playboy”, a mărturisit blondina.

Te-ar mai putea interesa și Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol, după ce s-a speculat că ea va prezenta MasterChef la Pro TV. A alimentat și mai mult zvonurile!

”Mă visam pe scenă”

În copilărie, Gina Pistol spera să devină o mare artistă și să cânte pe marile scene ale lumii. Ea își dorea foarte mult să cânte la nai, dar mama sa nu a înscris-o la o școală de arte.

”Când eram mică, mă visam pe scenă. Mama n-a știut să mă îndrepte spre arte, visul meu era să cânt la nai. Știi ce poze faine fac? Foarte artistice. Partea asta creativă am adormit-o puțin.

Asta îmi place cel mai mult. Tataie Marin, când mergea la nunți, el tundea ginerele și nuntașii, le potcovea și caii, cânta și la vioară și acordeon. Semăn cu el.”, a mai adăugat soția lui Smiley.

Te-ar mai putea interesa și Gina Pistol, în cărți pentru MasterChef 2024? Detaliul care a apărut pe internet după anunțul Pro TV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *