Doina Teodoru a dezvăluit lucruri ce ar fi trebuit să rămână secrete. Ce nu mai face de când e cu Cătălin Scărlătescu: “Nu prea mai am curaj!” VIDEO EXCLUSIV

Ce îi spune iubitul ei

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu extrem de simpatic, iar fanii au putut să îi cunoască mai bine la America Express, în sezonul trecut, când au trecut peste toate provocările din show. Actrița ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ce se întâmplă la ei acasă atunci când își dorește să gătească.

Doina Teodoru, despre relația pe care o are cu Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a lansat, de curând, “Grătar de călător”, alături de Costin Gache, o carte digitală de bucate, iar Doina Teodoru nu a putut să lipsească de la eveniment. Actrița ne-a mărturisit că o să își cumpere cartea partenerului său, fiind cel mai mare susținător al cunoscutului chef. Ce altă dovadă de iubire ar mai trebui?

“Cea mai așteptată prezență cred că am fost, m-a sunat de vreo 7 ori să mă întrebe când ajung! Am venit în cea mai mare viteză, am venit de la filmări. Am trecut pe acasă să mă schimb și iată-mă aici, am venit la timp să prind discurs al lui Cătălin! Sunt cel mai mare susținător, bineînțeles!

Nu știu dacă pot să spun că sunt cel mai mare critic pentru că eu nu mănânc așa multe lucruri. Atunci, nu prea pot să gust din toate preparatele lui, dar gătește și special pentru mine! Nu am văzut absolut nimic, o să îmi iau cartea! Știu că au filmat câteva zile, mi-a zis că s-au distrat foarte tare și a ieșit ceva minunat! Abia aștept să văd și eu! Sunt convinsă că este ceva foarte mișto!”, ne-a declarat Doina Teodoru.

Citește și Ce alimente nu consumă Doina Teodoru: „Am brusc această intoleranță”. Ce dezvăluie despre relația cu Cătălin Scărlătescu EXCLUSIV

Ce se întâmplă atunci când vrea să gătească

Totuși, frumoasa vedetă ne-a dezvăluit că, înainte să îl cunoască pe Cătălin Scărlătescu, își petrecerea cu drag timpul în bucătărie. Acum, când cei doi locuiesc împreună, actrița ne-a mărturisit că îi este greu să prepare anumite bucate, mai ales atunci când chef-ul se uită cu un ochi critic la ea:

“O să râzi, dar să știi că îmi place să gătesc! Îmi plăcea foarte mult să gătesc înainte să îl cunosc pe Cătălin, dar acum nu prea mai am curaj, avându-l în casă! Am gătit de câteva ori când era el în casă și imediat cum puneam mâna pe cuțit îl vedeam cum se uită: “Așa ții cuțitul?”. Adică: “Aoleu, Doamne”. “Nu te mai uita, lasă-mă să tai ardeiul!”.

Nici nu prea mai am timp, dar mă simt și așa…știu că se uită cu un ochi critic! E ca și când s-ar apuca Cătălin să spună poezii prin casă, random. I-aș spune: “Ce joci acolo? Ce a vrut să spună autorul și ce spui tu?”.”

Citește și Activitatea preferată de bărbați la care Doina Teodoru îi dă clasa lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu se aștepta: ”Mi-a dat o lecție” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *