Doinița Oancea s-a întors la prima și marea ei dragoste: ”Am avut o perioadă când efectiv l-am detestat” VIDEO EXCLUSIV

”Aurul și diamantele nu au cum să își piardă valoarea”

Doinița Oancea este genul de persoană care, deși la prima vedere nu pare, este pasionată de bijuteriile scumpe, dar nu pentru că își dorește să epateze, ci pentru că le consideră o investiție pe termen lung. Doinița Oancea a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a moștenit această pasiune de la mama ei, care investea la fel de mult în bijuteriile prețioase.

Doinița Oancea a început să investească în metale prețioase și pietre scumpe

În ultima perioadă, din ce în ce mai multă lume investește în bijuterii prețioase, artă sau imobiliare. Chiar dacă pare a fi un trend în rândul persoanelor cu o situație financiară peste medie, acest obicei, cel puțin atunci când vine vorba de bijuterii prețioase, datează de ani buni.

Recunoaște asta și Doinița Oancea, care declară că a învățat de la mama ei acest gen de educație financiară și a început să investească în metale prețioase și pietre scumpe.

”Cu mâna pe inimă vă zic că DA. Să știi că asta cu investiția nu este neapărat ceva nou, eu o știu de la mama. Acum că era și scuza ei să cumpere bijuterii, nu știu. Într-adevăr, aurul, diamantele nu au cum să își piardă valoarea. Motiv pentru care, dacă îmi cumpăr bijuterii din aur sau bijuterii cu diamante, cu toate că încă nu sunt mare fan diamante, nu știu de ce, nu îmi pare rău, nici măcar o secundă dacă fac astfel de investiții”, ne-a povestit actrița.

Citește și: Cum se înțeleg de fapt Doinița Oancea, Andreea Ibacka și Majda Aboulumosha. Fanii le-au văzut împreună la TV, dar puțini știu asta despre ele VIDEO EXCLUSIV

La ce s-a gândit actrița pentru personajul ei din serialul ”Lia, soția soțului meu”

Atât de pasionată este de bijuterii, indiferent de valoarea lor, încât a vrut să își pună amprenta pe cel mai recent personaj pe care îl intepretează în serialul de televiziune difuzat de Antena 1.

”Că tot m-ai întrebat, aceste podoabe pe care le port acum sunt cumpărate personal de mine, dar sunt pentru Găbița (n.r. personajul din serialul ”Lia, soția soțului meu”). Înțelegi? Acum chiar vin direct de la filmare, am chiar și papucii Găbiței în picioare. Pentru că sunt plecată de la ora 7 fără ceva dimineața. Știu că par fresh, dar nu mă simt”, a mai povestit actrița, completând că nu are nici cea mai mică problemă în a accesoriza bijuteriile din aur cu gablonțurile, atât timp cât imaginea totală este cea dorită:

”E complicat pentru că îmi plac și multe, și ieftine și vreau toate gablonțurile din lume, dar dacă ar fi să o gândesc cu cap, aș alege o bijuterie cu un gramaj dintr-un metal prețios”.

”Mi s-a furat foarte mult aur din casă”

Doinița Oancea se numără printre acele femei care au avut norocul să primească încă din adolescență bijuterii prețioase. Așa cum încă se mai păstrează obiceiul, când fetele împlinesc 14 și 18 ani primesc câte o bijuterie valoaroasă, fie că este vorba de una nouă, fie că este una moștenită de la mamă sau bunică. Din păcate, actrița nu mai are niciunul dintre inelele pe care le-a primit la 14 și 18 ani.

”L-am pierdut. Iar cel pe care l-am primit la 18 ani, care era foarte mare, o cireașă imensă, mi-a fost furat, nu-l mai am nici pe acela. Mi s-a furat foarte mult aur din casă, dar este altă poveste. A fost recuperat o mare parte din el atunci, dar am rămas fără câteva piese”, a mai povestit Doinița Oancea pentru EGO.ro.

Din păcate, nu se mai poate bucura de nicio podoabă din perioada adolescenței, asta pentru că i s-a furat mult aur din casă. Singurii cercei pe care îi mai are de la mama ei sunt unii pe care aceștia i-a trimis la Budapesta, pe când Doinița era la școală.

”Nu îmi amintesc să am bijuterii de la o vârstă foarte fragedă. Am niște cercei pe care încă îi port. Sunt niște creole din alea subțiri, din aur galben. Mi le-a trimis mama când eram la școală, la Budapesta, mi le-a trimis cu trenul, cadou de 1 martie. Am tot felul de bijuterii cumpărate de ea cadou, la care țin foarte mult, dar nu îmi amintesc să mai am și din alea de când aveam 14 ani sau 15”.

Citește și: Ce nu face Doinița Oancea nici măcar atunci când este pe plajă: ”Privirile le simți oricum” VIDEO EXCLUSIV

După acest eveniment neplăcut, o bună parte de timp, actrița din serialul „Lia, soția soțului meu” nu a mai vrut să audă de aurul galben. Asta și pentru că, pe de-o parte, simțea că astfel protejează bijuteriile pe care le mai avea, pe de altă parte, se gândea că poate expunerea a atras furtul propriu-zis.

”Eu combin aur cu gablonțuri, dar am avut o perioadă când efectiv am detestat aurul galben. Deci nu mai purtam deloc. Și a fost o perioadă lungă, de câțiva ani de zile. După care s-a produs un click și într-o zi eram la Istanbul și s-a făcut o schimbare în capul meu. Am cumpărat un lănțișor și din ziua aia nu m-am dezlipit.

M-am întors la marea și prima mea iubire, aurul galben, și asta e. Celelalte din aur alb stau acasă în cutie, nu le mai port. Nu port în funcție de trend, port în funcție de starea mea de spirit. Este o idee să i le dau lui Găbița, dar și ea poartă tot aur galben. A învățat de la mine”, a completat Doinița Oancea pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *