Dorian Popa, adevărul despre reuniunea actorilor din “Pariu cu viața”: “Eu am încercat”. De ce nu se implică într-un proiect pe micile ecrane VIDEO EXCLUSIV

De ce nu se regăsește în proiectele de pe micile ecrane
Dorian Popa, adevărul despre reuniunea actorilor din “Pariu cu viața”: “Eu am încercat”. De ce nu se implică într-un proiect pe micile ecrane VIDEO EXCLUSIV

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România, bucurându-se de numeroase proiecte de succes. El este extrem de cunoscut în mediul online, având parte de o mulțime de fani. Acesta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu se regăsește în proiectele din televiziune, însă nu ar refuza participarea într-un musical. Totuși, chiar dacă îi este dor de “Pariu cu viața”, când a încercat să organizeze o reuniune, aceasta nu a ieșit.

Ce spune despre reîntoarcerea într-un musical

Mulți l-au urmărit pe Dorian Popa în “Pariu cu viața”, astfel că fanii nu și-au pierdut speranța și speră ca acesta să mai joace într-un musical. El ne-a explicat că nu are o problemă cu acest lucru. Cu toate acestea, când vine vorba despre o reuniune “Pariu cu viața”, el a încercat să facă un nou serial, însă nu toți actorii s-au strâns:

“Păi nu am fost 5 sezoane într-un musical pentru copii, vrei să mă întorc de unde am plecat? Nu am nicio problemă! Îmi este dor de „Pariu cu viața” de mor. Musical? Da, de ce nu? Am încercat o dată. (n.r. o reuniune) Am fost, oarecum, surprins într-un mod nu tocmai plăcut că nu toată lumea a devenit empatică la ideea de a ne reuni. Nu era vorba de drepturi, că, până la urmă, OK, ne pot lua numele, dar nu ne pot lua identitățile, suntem aceiași oameni. Dar nu ne-a ieșit. Dacă nu a ieșit prima oară, de ce ar ieși a doua? Eu am încercat, exemplul există online. Este un serial pe care am încercat să îl fac pe canalul meu de YouTube, nu ne-am strâns toți. De aici, concluziile le trageți voi, e simplu.”

Nu se regăsește în proiectele de pe micile ecrane

Atunci când vine vorba despre micile ecrane, mulți și-ar dori să îl vadă pe Dorian Popa într-un nou proiect, mai ales pentru că acesta a fost înzestrat cu mult umor și se bucură de numeroși fani. Totuși, starul ne-a explicat că nu se regăsește, în momentul de față, în televiziune:

„Din punct de vedere TV, nu prea îmi place ce regăsim acum în grila de televiziune. Nu pot să spun că mă mai regăsesc. Este un lucru pe care l-am spus cu toată franchețea din lume, televiziunea nu prea mai ține pasul cu metodele de venit, cu income-ul. Și atunci, să vrei să participi într-o emisiune TV, este un cost, nu mai este un business. Atunci când alegi un business mai prost decât altul care este plătit mai bine, atunci acesta este un cost.”

Citește și Ce propunere indecentă a primit Dorian Popa. Ar fi putut să câștige 100.000 de euro dacă accepta

„Încă nu m-am gândit dacă să intru și pe partea de producție filme”

Nu este un secret faptul că Dorian Popa este extrem de talentat atunci când vine vorba despre orice fel de afacere. Întrebat dacă se gândește, la un moment dat, să aibă rolul de producător de filme, acesta ne-a explicat:

„Încă nu m-am gândit dacă să intru și pe partea de producție filme. Am în plan câteva filme în care o să fiu actor. Nu știu dacă m-aș regăsi, neapărat, în producția video, în producția cinematografică, dar de ce nu? Orice business poate să fie o potențială variantă.”

Citește și În ce vrea Dorian Popa să-și investească banii: „Dacă Dumnezeu vrea să îl am, îl voi avea cu siguranță”. La ce visează VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *