Durere imensă pentru Elena Udrea în închisoare. Anunțul trist făcut de Adrian Alexandrov

Elena Udrea: „Fetița mea de 4 ani se trezește în fiecare noapte și plânge”

Scris de: Daoud Andra

08 Jun. 2023

Durere imensă pentru Elena Udrea în închisoare. Anunțul trist făcut de Adrian Alexandrov

De când se află în închisoare, Elena Udrea a declarat în repetate rânduri că îi duce dorul fetiței sale și că regimul din penitenciar nu îi permite să petreacă prea mult timp cu ea. Fostul ministru se află în arest de un an și, în tot acest timp, fiica și soțul ei se confruntă cu o situație dificilă acasă. Ce a declarat recent Adrian Alexandrov, despre situația din familia lor.

Suferința care a marcat-o pe Elena Udrea de când se află în închisoare

Elena Udrea se află, de aproape un an, în penitenciarul pentru femei de la Târgșor, unde are de ispășit o pedeapsă de șase ani. Încă de când a fost încarcerată, fosta politiciană a declarat în repetate rânduri că îi este extrem de greu să stea fără fetița ei și chiar a cerut Avocatului Poporului să intervină pentru schimbarea regimului de vizite din penitenciar.

Citește și: Elena Udrea a făcut, în sfârșit, dezvăluirea. Ce înseamnă gestul cu degetul dus la nas, cui îi era adresat semnul

De când Udrea este în arest, partenerul ei, Adrian Alexandrov, se ocupă de fetița lor, în vârstă de 4 ani și jumătate. Bărbatul a recunoscut că nu îi este ușor să aibă grijă și de fetiță, și să se ocupe și de carieră, în același timp. Cel mai greu este însă să o vadă pe fiica sa că suferă după mama ei și să nu îi poată alina dorul de ea. La rândul său, Elena Udrea spune că suferă în închisoare din cauză că fetița ei crește departe de ea.

„Pentru că am decis să vin în România și să mă încred în ‘justiție’, zac în pușcărie… iar copilul meu crește, de un an, fără mamă. Fetița mea de 4 ani se trezește în fiecare noapte și plânge: ‘Îmi e dor de mami și o vreau pe mami!’, iar eu mă simt atât de vinovată față de ea, pentru prostia de a crede ca puterea ‘Statului Paralel’ a dispărut.”, a spus, recent, Elena Udrea.

Citește și: Elena Udrea a recunoscut tot. Ce relație a avut, de fapt, cu Traian Băsescu: „Cel mai important om din viața mea”

Elena Udrea, Adrian Alexandrov și fiica lor
Elena Udrea, Adrian Alexandrov și fiica lor

„Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă”

Adrian Alexandrov este nevoit să îndeplinească mai multe roluri concomitent și să petreacă timp cu fetița lui, în timp ce se ocupă și de proiectele profesionale. Soțul Elenei Udrea a spus într-un interviu acordat recent că face naveta de la București la Cluj, acolo unde are un proiect, pentru a nu o lăsa prea mult timp pe cea mică în grija bonei.

Citește și: Câți bani a dat Elena Udrea pe cel mai scump obiect din garderobă. Denise Rifai a crezut că nu aude bine

„Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea. Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor… Eu, în perioada asta, am un proiect de făcut la Cluj. Nu pot sta permanent, pentru că cea mică este la București, merge la grădiniță. Trebuie să o vadă Elena, trebuie să mă duc cu ea la Elena. Nu pot să mă mut la Cluj, dar săptămânal mă duc acolo, pentru că trebuie să mă ocup de proiect. De șantier.

De obicei mă duc o zi, dus-întors. Dimineața plec, mă întorc seara. Ea merge la grădiniță, se întoarce seara și atunci stă doar puțin cu bona. Acest du-te-vino ar fi ultima mea problemă. Situația în sine este… e greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”, a explicat Adrian Alexandrov în cadrul unui interviu acordat pentru Rețete și Vedete.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *