Ea este cea mai importantă femeie din viața regizorului Jesus del Cerro. A venit special din Spania pentru premiera filmului „Ramon” VIDEO EXCLUSIV

De cine a fost însoțit regizorul la evenimentul de lansare al filmului Ramon

Jesus del Cerro este unul dintre cei mai apreciați regizori din România și Spania, cu proiecte care s-au dovedit a fi un real succes atât pe marele ecran, cât și pe micul ecran. Deși este extrem de cunoscut din punct de vedere profesional, personal se știu foarte puține lucruri despre celebrul regizor. Zilele trecute, Jesus del Cerro a dezvăluit pentru EGO.ro că cea mai importantă femeie din viața lui a venit special din Spania pentru a-l susține la premiera filmului „Ramon”.

Jesus del Cerro, alături de cea mai importantă femeie din viața lui, la premiera filmului „Ramon”

Jesus del Cerro ne-a prezentat-o pe cea mai importantă femeie din viața lui chiar la premiera filmului „Ramon”, care a avut loc marți seara în București, cu doar câteva zile înainte de marea lansare în toate cinematografele din țară.

„Am venit cu două doamne foarte frumoase. Cu mama mea și mătușa mea care au venit din Spania. Este ziua mamei mele și am o surpriză pentru ea. Am o petrecere pentru ea. Culmea este că nu eu am convins-o să vină, ci ea mi-a spus că vrea să vină. I-am zis că o aștept cu mare drag. Mama a fost și la „Miami Bici”. E foarte fericită. Și în seara asta face poze, stă cu actorii”, ne-a povestit celebrul regizor.

„Pentru mama este o problemă că am părul lung”

Cei care au apucat să-i citească cartea „Peripețiile unui regizor spaniol în România și în lume” au putut să afle faptul că în adolescență părinții aveau alte planuri pentru el și nu și-au dorit neapărat ca acesta să facă film. Dat fiind faptul că aceștia aveau restaurante în Madrid, sperau ca într-o zi Jesus să ducă mai departe tradiția, însă acesta avea alte planuri, să se ducă către industria filmului. Chiar dacă pentru aceștia a fost un șoc atunci când Jesus i-a anunțat că nu mai vrea să servească la mese, ci să facă film, în cele din urmă părinții s-au resemnat și l-au susținut în demersul său. Asta nu înseamnă însă, că Jesus a scăpat însă de criticile mamei sale, care, în continuare, în vede ca pe copilul ei.

„Pentru mama este o problemă că am părul lung. Dacă este mai scurt un pic este ok. În rest nu prea mă critică. Cu filmul s-a obișnuit, dar cu părul nu. Tot mă roagă frumos să-l tund mai scurt. E unica ei problemă. Mai spune evident că sunt prea slab și mă îndeamnă să mai mănânc, dar așa fac toate mamele. Important pentru mine este că ea este bine, că este fericită și mă ajută în tot ceea ce fac. De aceea mereu am grijă să-i mulțumesc pentru tot”, a mai povestit amuzat Jesus del Cerro pentru EGO.ro.

Citește și Jesus del Cerro anunță lansarea Miami Bici 2.„Cred că a fost primul film românesc care au avut un foarte mare impact la public”. Când are loc premiera VIDEO EXCLUSIV

„Am decalat un pic filmarea de la Miami Bici”

Femeia și-a dorit enorm să fie alături de fiul ei și să petreacă împreună ziua ei de naștere, conștientă fiind de faptul că Jesus are agenda atât de încărcată încât o vizită în Spania era aproape imposibilă. În momentul de față regizorul este în plină promovare cu filmul „Ramon”, urmând ca toată luna februarie să meargă în mai multe cinematografe din țară.

„Noi am fost în Timișoara, în Cluj și în Craiova și a fost minunat. Eu și Pavel am fost tot timpul în spatele spectatorilor să le vedem reacția și am remarcat că oamenii râd mult, iar reacția lor a fost: wow. Au aplaudat la finalul filmului și au venit la noi să ne spună cât de mult le-a plăcut filmul și să ne mulțumească pentru film. Chiar a fost ceva minunat. Mi se face pielea de găină când povestesc acum”,a mai declarat Jesus pentru EGO.ro, completând că s-au decalat filmările pentru „Miami Bici 2”, așa că mai poate sta în România.

„O să merg în continuare cu Pavel în turneu. Am decalat un pic filmarea de la „Miami Bici 2”, care trebuia să fie în martie și am decalat-o în aprilie și am luna februarie liberă. Așa că o să merg cu Pavel prin toată țara. Cred că sunt 18 orașe, mergem în toate. Dar și cu alți actori din distribuție. La Iași mergem cu Gabriela Iliescu, apoi cu Bogdan Farcaș”.

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *