Ego Life, ediția a 60-a. Dana Săvuică și invitata sa, Carmen Brumă, discută despre diete, stil de viață echilibrat și cum putem să slăbim eficient VIDEO EXCLUSIV

Carmen Brumă povestește cum a ajuns să fie pasionată de sport și nutriție

Scris de: Daoud Andra

08 May. 2023

Ego Life, ediția a 60-a. Dana Săvuică și invitata sa, Carmen Brumă, discută despre diete, stil de viață echilibrat și cum putem să slăbim eficient VIDEO EXCLUSIV

A mai rămas puțin până când începe sezonul vacanțelor, când ne vom expune corpul la plajă, în costum de baie. Multe femei profită de timpul rămas până la vară, iar Carmen Brumă are o mulțime de sfaturi despre diete, stil de viață sănătos și slăbire. Ea este invitata Danei Săvuică, în emisiunea Ego Life, ediția a 60-a, unde dezvăluie tot felul de informații prețioase pentru femei și nu numai.

Carmen Brumă este invitată în emisiunea Ego Life, ediția a 60-a

Carmen Brumă promovează, de ani buni, un stil de viață sănătos. Vedeta și-a folosim cunoștințele acumulate în domeniul nutriției și sportului pentru a ajuta și alte femei să ajungă la cea mai bună formă a lor, astfel că, în urmă cu câțiva ani, a început să lanseze programe de slăbit. Luni, 8 mai, ea este invitata Danei Săvuică în emisiunea Ego Life, unde povestește cum a ajuns să inspire atât de multe femei și oferă și sfaturi prețioase despre sport și nutriție.

Citește și: Ego Life ediția a 59-a, cu Dana Săvuică. Interviu exclusiv cu Liviu Dragnea, despre carieră, dragoste și pasiunile sale: „La 24 de ani munceam de îmi săreau capacele”

Carmen este un exemplu de voință și disciplină, pentru că se menține de ani buni la aceeași greutate. Nu a arătat însă dintotdeauna așa, ba chiar s-a luptat la un moment dat, în adolescență, cu kilogramele în plus. Atunci a găsit motivația de a face o schimbare și de mai mulți ani le inspiră pe românce să se transforme în cele mai bune versiuni ale lor. Ea a povestit, în cadrul emisiunii Ego Life, de la ce a pornit totul. Cum a ajuns să acumuleze aproape 40 de kilograme în plus și ce greșeli a făcut, din dorința de a le da jos.

„Eu m-am îndrăgostit de zona asta de sport și nutriție”

„A fost un punct zero, eu m-am îndrăgostit de zona asta de sport și nutriție. Pe scurt, adolescentă fiind și concurentă la Miss Adolescența, am plecat cu toată familia în Moscova, acolo unde tatăl meu a primit un job. (…) În momentul ăla eu am intrat într-un soi de depresie pe care nu am conștientizat-o atunci. Ajunsă în Moscova, m-am refugiat în mâncare. Și am mâncat până când am pus aproape 40 de kilograme, pe care eu am avut senzația că le-am acumulat peste noapte.

Citește și: Carmen Brumă, despre cea mai mare greșeală pe care o putem face în timpul postului: “Duce la îngrășare!” VIDEO EXCLUSIV

Am avut un șoc emoțional și apoi am început să fac prostiile standard: nu mâncam zile întregi, până când cădeam din picioare. Am început să citesc și să mă documentez. Din păcate, în vremurile pe care le trăim, nu mai mâncăm de foame. Mâncăm de tristețe, de supărare, de plictiseală, de frustrare, de furie, ne mâncăm emoțiile.”, a povestit Carmen Brumă.

Ego Life, ediția a 60-a. Dana Săvuică și invitata sa, Carmen Brumă, discută despre diete, stil de viață echilibrat și cum putem să slăbim eficient
Carmen Brumă vine la Ego Life luni, 8 mai

A lansat recent un program dedicat femeilor de 40 de ani

După ce a slăbit mai bine de 35 de kilograme și nu le-a mai pus la loc, Carmen Brumă și-a dat seama că are informațiile necesare pentru a ajuta și alte femei să ajungă la silueta pe care și-o doresc. În ultimii ani, a lansat diete și antrenamente dedicate tuturor categoriilor de femei. Vedeta are inclusiv programe alimentare care pot fi urmate în perioada sarcinii, pentru a nu acumula un număr mare de kilograme și pentru a avea parte de nutrienții necesari.

Citește și: Adina Halas și Carmen Brumă au o prietenie superbă. Cum le-au luat copiii lor exemplul: “Se întâmplă tot felul de lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Cel mai recent program de slăbit lansat de Carmen Brumă se intitulează „Nu mi-e frică de 40” și se adresează tuturor femeilor care au trecut de 35 de ani și care vor să se îngrijească, astfel încât să se păstreze într-o formă excelentă.

Carmen Brumă și Dana Săvuică dezbat cele mai interesante subiecte despre nutriție, mișcare și stil de viață, în ediția a 60-a a emisiunii Ego Life, care se difuzează luni, 8 mai 2023, pe www.ego.ro, dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *