Ego Life, ediția a 63-a. Dana Săvuică, Gianina Corondan și Cristina Stănciulescu, despre statutul de „vedetă”. Avantaj sau povară?

Ce presupune a fi persoană publică în zilele noastre
Ego Life, ediția a 63-a. Dana Săvuică, Gianina Corondan și Cristina Stănciulescu, despre statutul de „vedetă”. Avantaj sau povară?

Statutul de persoană publică vine la pachet cu numeroase avantaje, dar și cu dezavantaje. Într-o perioadă în care oricine poate cunoaște succesul foarte ușor pe internet și poate aduna comunități impresionante de fani, ce mai înseamnă statutul de „vedetă”? Dana Dăvuică împreună cu invitatele sale, Gianina Corondan și Cristina Stănciulescu, jurnalist, dezbat acest subiect în emisiunea Ego Life, ediția a 63-a.

Gianina Corondan și Cristina Stănciulescu sunt invitate în emisiunea Ego Life, ediția a 63-a

A fi vedetă are, în prezent, cu totul alte conotații față de acum câțiva ani. Dacă în trecut aveau statut de vedetă doar persoanele care apăreau des pe sticlă sau în reviste, acum este foarte ușor să capeți notorietate, grației rețelelor de socializare. Deși mulți vizează acest statut, nu toți sunt pregătiți pentru el.

Citește și: Marele regret al Monicăi Tatoiu: „E singura mea greșeală pe care nu știu cum să o repar” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică și invitatele sale, Gianina Corondan și Cristina Stănciulescu, dezbat pe marginea avantajelor și dezavantajelor de a fi persoană publică, în ediția de luni, 29 mai, a emisiunii Ego Life.

„Am ajuns să ne războim în cifre și te uiți la pagina respectivă și zici: vai, dar tu nu ai atins 1 milion, ca mine, sau 100.000 sau, mă rog… atunci nu mai am ce să discut cu tine, pentru că tu nu ești pe val!”, este de părere Dana Săvuică.

Ego Life, ediția a 63-a. Dana Săvuică, Gianina Corondan și Cristina Stănciulescu, despre statutul de “vedetă”. Avantaj sau povară?
Gianina Corondan, Cristina Stănciulescu și Dana Săvuică, în platoul Ego Life

Cum afectează social media comunicarea față în față

La rândul său, Cristina Stănciulescu, care a condus ani buni una dintre cele mai importante reviste glossy de pe piața românească, este de părere că rețelele de socializare au scindat comunicarea între oameni. A observat acest lucru la evenimente pe care le organiza anual pentru revista pe care a condus-o.

„Social media acum face vedeta. (…) Nu mai există aceeași definiție a vedetei cum era în showbiz-ul nostru, pe vremuri, pentru că poți să ai milioane de vizualizări pe TikTok, dar să nu te cunoască nimeni pe stradă. Depinde cine ești, depinde unde comunici. Acum s-a fărâmițat toată povestea asta. Acum tu ești o vedetă pentru o anumită comunitate. Pentru cealaltă comunitate nu mai ești.

Citește și: De ce a divorțat Monica Tatoiu de primul soț: „Tata l-a găsit. Era cu amanta”. Recunoaște că s-a căsătorit cu el dintr-un pariu VIDEO EXCLUSIV

Cred că (n.r. social media) ne-a despărțit foarte tare. Pentru că fiecare se adresează unei alte comunități, nu mai vorbește cu celălalt. Mă gândeam la petrecerea VIVA! de acum mulți ani, unde vedetele veneau și vorbeau unele cu altele. Vedeam vedete care astăzi nu mai vorbesc unele cu altele, la petrecerea VIVA! toată lumea bea un vin cu toată lumea. Astăzi acest lucru nu se mai poate.”, spune Cristina Stănciulescu, fost redactor-șef VIVA!

Acestea, dar și alte subiecte interesante vor fi dezbătute în ediția de luni, 29 mai, a emisiunii Ego Life, care se difuzează de la ora 21:00, pe www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *