Ego Life, ediția a 92-a. Dana Săvuică, Florentina Opriș și dr. Brigitta Mihai, despre frumusețe și sănătate: “Se vede foarte clar stresul. Pe piele, păr, unghii și nu numai“

Iată cât de tare ne afectează stresul. Medicul a spus clar!
Ego Life, ediția a 92-a. Dana Săvuică, Florentina Opriș și dr. Brigitta Mihai, despre frumusețe și sănătate: “Se vede foarte clar stresul. Pe piele, păr, unghii și nu numai“

Veste bună pentru fanii Danei Săvuică și nu numai! Emisiunea Ego Life revine miercuri, pe data de 13 martie 2024, cu o nouă ediție, cea cu numărul 92. În platou sunt invitate Florentina Opriș, celebra prezentatoare TV care are emisiunea Sport, dietă și o vedetă, și dr. Brigitta Mihai, medic specialist dermatovenerologie. Cele două vorbesc despre frumusețe și sănătate. Iată ce impact are stresul asupra organismului nostru!

Florentina Opriș și dr. Brigitta Mihai vin la Ego Life

Ediția de miercuri, 13 martie 2024, a emisiunii Ego Life este una dedicată tuturor femeilor. În această ediție, cea cu numărul 92, Dana Săvuică le are invitate în platou pe Florentina Opriș, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, dar și pe dr. Brigitta Mihai, medic specialist dermatovenerologie.

Cele trei vor aborda subiecte de maxim interes pentru reprezentantele sexului frumos. Vor vorbi despre problemele cu care se confruntă femeile zi de zi și despre provocările cărora trebuie să le facă față.

Te-ar mai putea interesa și Cum se menține în formă Florentina Opriș. Vedeta arată spectaculos la 55 de ani!

Cât de periculos poate fi stresul pentru sănătatea organismului

Nu mai este niciun secret că femeile trebuie să fie mame, soții, dar să aibe și o carieră. Prin urmare, stresul este atotprezent în viețile lor. Ce impact are el asupra sănătății organismului? La această întrebare a răspuns dr. Brigitta Mihai.

”Cred că dermatologia este una dintre specialitățile în care se vede foarte clar stresul, adică nici eu nu am crezut până într-un anumit moment că stresul se vede pe piele, pe păr, pe unghii și nu numai.

Am avut paciente care nu au reușit să se mai recunoască, să se mai uite în oglindă, după tot felul de șocuri emoționale. Adică veneau şi spuneau: ”Nu știu ce s-a întâmplat cu mine.

Nu sunt eu. M-am uitat în oglindă și nu mai sunt eu. Ce s-a întâmplat?”. Deci da, are foarte mare impact.”, a spus medicul, în emisiunea Danei Săvuică.

Miercuri, 13 martie 2024, Florentina Opriș și dr. Brigitta Mihai sunt invitatele Danei Săvuică în platoul Ego Life. Emisiunea se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Te-ar mai putea interesa și Cum să alegi crema antirid potrivită pentru tine. Detalii de care trebuie să ții cont!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *