Ego.ro a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te pentru cele mai bune interviuri și reportaje, dar și povești cu și despre tine

Abonează-te la canalul de WhatsApp Ego.ro!
Ego.ro a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te pentru cele mai bune interviuri și reportaje, dar și povești cu și despre tine

Informația circulă din ce în ce mai rapid, iar publicațiile se adaptează din mers pentru a ține pasul cu tehnologia și a ajunge cât mai ușor la cititori. Astfel, Ego.ro a lansat un canal de WhatsApp, iar tot ce trebuie să faci pentru a avea acces la știri, interviuri și reportaje care te interesează este să te abonezi.

Ego.ro a lansat canalul de WhatsApp

Într-o perioadă în care suntem tot timpul cu telefonul în mână, conectați la știri și informații fierbinți, publicațiile își adaptează modalitățile de comunicare, pentru a fi cât mai aproape de cititori. Astfel, pe lângă site, canal de YouTube, pagini de Facebook și de Instagram, acum ai acces și la canalul de WhatsApp al site-ului Ego.ro.

Citește și: O nouă schimbare drastică la WhatsApp. Nimeni nu credea că această funcție este posibilă

Aplicația pe care o folosești zilnic pentru a comunica cu familia și prietenii poate fi utilizată și pentru a fi la curent cu cele mai noi știri, reportaje, interviuri și povești captivante marca Ego.ro. Astfel, prin intermediul canalului de WhatsApp, ne propunem să fim mai aproape de cititori, oferind informații documentate, interviuri realizate cu multă grijă, precum și povești captivante, la fel ca până acum.

Ego.ro a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te pentru cele mai bune interviuri și reportaje, dar și povești cu și despre tine
Ego.ro a lansat canalul de WhatsApp

Ego.ro vine mai aproape de tine

Încă de când s-a lansat, Ego.ro și-a propus să fie aproape de cititori. Ego.ro este despre tine și pentru tine și încearcă zi de zi să îți ofere răspunsuri la cele mai grele și provocatoare întrebări. Pentru a ști cine sunt ceilalți, trebuie mai întâi să știi cine ești TU. Mulți fug de propriul EGO pentru că le este frică de ce ar putea descoperi.

Citește și: Cum afli câți oameni te-au blocat pe WhatsApp. Doar experții știu secretul, trucul viral

Ego.ro este un îndemn să te cunoști mai bine, să te descoperi și să ai curajul să fii tu, indiferent de provocările pe care le întâlnești. De acum, poți fi mai aproape de Ego.ro, abonându-te la canalul de WhatsApp și având acces rapid la informațiile care te interesează.

Tot ce ai de făcut pentru a te abona este să accesezi acest LINK și vei fi conectat la tot ce este nou și de interes pentru tine. Reportajele, interviurile, știrile și poveștile de viață vor ajunge mai ușor la tine, prin intermediul WhatsApp. Promitem să rămânem la fel de conectați și de implicați ca în prima zi, doar că acum cu un pas mai aproape de cititori.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *