Elena Gheorghe nu concepe ideea de Revelion fără să muncească. Ce decizie a luat după 10 ani de mers la munte: „Am hotărât cu soțul meu” VIDEO EXCLUSIV

”Am hotărât cu soțul meu să facem Revelionul în București”

În timp ce majoritatea persoanelor abia așteaptă perioada Sărbătorilor pentru a profita de timpul liber și de a se bucura de cei dragi lor, artiștii nu concep ca, cel puțin în noaptea dintre ani, să nu fie pe scenă, în mijlocul publicului. Printre aceștia se numără și Elena Gheorghe. Îndrăgita artista a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că perioada de restricții impuse de pandemia de Covid, când nu s-au organizat evenimente, a fost o etapă extrem de nefericită din viața ei de artist.

”Noi, artiștii, prindem cele mai faine momente de Revelion”

Majoritatea artiștilor așteaptă cu nerăbdare luna decembrie, asta pentru că pentru mulți dintre ei înseamnă recitaluri și spectacole aproape zilnic. Chiar dacă pare extrem de obositor, pentru mulți înseamnă o încărcare cu energie pozitivă din partea publicului. Printre aceștia se numără și Elena Gheorghe, care este de părere că are timp să se odihnească suficient în luna ianuarie.

”În decembrie aproape zilnic cântăm. De Revelion am hotărât cu soțul meu, în sfârșit, să facem Revelionul în București, pentru că de fiecare dată îl facem la munte. În ultimii 10 ani cred că l-am făcut mai mult la munte. Sau dacă nu îl facem la munte îl facem în provinicie. Așa că anul acesta am zis NU. Anul acesta vreau să stau în București, să cânt aici”, ne-a declarat Elena Gheorghe, care, după mulți ani, a decis să nu mai plece în noapte dintre ani prin țară, ci fie alături de familia ei, în special de cei doi copii, Amelie și Nicholas.

Citește și: Marea obsesie a Elenei Gheorghe. La ce nu renunță sub nicio formă artista: „Trebuie să fiu foarte bolnavă” VIDEO EXCLUSIV

Pentru Elena Gheorghe nu există Revelion dacă nu are cel puțin un program artistic

Dacă înainte să apară copiii în viața ei, Elena Gheorghe era dispusă să facă maraton de spectacole în noaptea dintre ani, acum nu mai poate să stea doar pe drumuri și să încerce să ajungă în diferite locații din țară. Totuși, nu există nici posibilitatea de a nu cânta deloc în noaptea dintre ani. Pentru artistă, Revelionul are o singură semnificație, iar dacă nu este pe scenă, pentru ea rămâne doar o seară ca oricare alta.

”Nu există Revelion să nu cânt. Mi se pare că nu e Revelion. Când a fost pandemie și nu am cântat, eu nu am simțit Revelionul. Am zis că nu există. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Îți dai seama că noi, artiștii, prindem cele mai faine momente de Revelion. Oamenii se mai și plictisesc în noaptea aia. Real vorbind. Adică mai mănânci, mai faci un stories, mai vorbești cu X, mai dansezi, dar la un moment dat nu prea mai ai ce să faci, nu știi ce se mai întâmplă. Mai sunt momente din astea. Dar noi când mergem de la o petrecere la alta, nu există astfel de momente pentru că noi suntem în priză încontinuu. Ajungi la o petrecere și toată lumea te așteaptă, vor să danseze, apoi te muți la o altă petrecere și toată lumea este la fel”, a explicat Elena Gheorghe pentru EGO.ro.

Citește și: Elena Gheorghe, reacție după retragerea României de la Eurovision: ”Era un mod de a ne promova telentele în Europa!” EXCLUSIV

Dat fiind faptul că vrea să stea câteva clipe și cu familia ei, Elena Gheorghe nu mai procedează ca în alți ani, ci a ales să se prezinte doar la trei locații, toate relativ aproape una de cealaltă.

”Trei evenimente am anul acesta. Mulțumim lui Dumnezeu sunt suficiente. Cel mai mult am avut 9 evenimente la Brașov, dar a fost obositor”, ne-a mai declarat artista.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce schimbari majore vor fi in luna Mai pentru toate zodiile. O perioadă benefică în...
7 zodii au succes mare in luna Mai 2024: Fecioara…
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *