Eugenia Șerban, despre cel mai nou film în care apare, premiat în SUA: „Am avut o mare surpriză”. Motivul pentru care ar refuza un rol VIDEO EXCLUSIV

A filmat pentru prima oară în Republica Moldova

Eugenia Șerban apare într-un nou film, care deja a primit 3 premii la Hollywood Florida Film Festival. „Omul fără linia vieții” dezvăluie povestea lui Ionel Sporea, cel care a inventat lansatorul automat de mingi de tenis de masă. Totuși, bărbatul a ajuns la Jilava în urma unei înscenări, unde a fost coleg de celulă cu Fane Spoitoru. Actrița ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, detalii despre acest proiect. În plus, ea ne-a spus ce o face să accepte un nou rol după atâția ani de carieră.

Eugenia Șerban, detalii despre noul film în care apare

Eugenia Șerban a filmat pentru prima oară în Republica Moldova pentru un proiect, astfel că s-a bucurat foarte mult de experiență. Vedeta a lăudat pelicula „Omul fără linia vieții”, dar și echipa:

„Nu știu cu ce plus vine pentru carieră, dar este un film extraordinar de bun! Este pentru prima dată când am filmat în Republica Moldova cu o echipă de excepție din toate punctele de vedere. Este filmul de debut al Adrianei Vasilcov și a pornit pe un drum foarte frumos. Filmul deja a luat 3 premii la festival în Florida în urmă cu 2 săptămâni pentru cel mai bun film, cea mai bună regie și cel mai bun actor.”

De ce nu ar accepta, sub nicio formă, un rol

Eugenia Șerban ne-a mărturisit că o să meargă cu drag, de acum încolo, oricând în Republica Moldova pentru anumite proiecte. Actrița a explicat că scenariul și echipa o fac să accepte un rol, însă nu ar participa într-un proiect dacă ar fi nevoită să joace scene de nuditate:

„În primul rând, scenariul, este logic. Ulterior, echipa. Trebuie să ai compatibilitate cu cei cu care lucrezi! Aș fi plecat de ieri! O să mă duc cu drag oricând o să fiu chemată acolo. (n.r. în Republica Moldova) Doar pentru proiecte și colaborări! Scenariul, în primul rând, dar și scenele de nuditate. (n.r. motivele pentru care ar refuza un proiect)”

Citește și Eugenia Șerban, despre momentul în care i-a apărut un admirator la ușă. Reacția incredibilă a tatălui ei: „L-a pus pe fugă” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre actorii alături de care a jucat

De asemenea, Eugenia Șerban s-a reîntâlnit cu anumiți actori alături de care a jucat ani de zile, printre care Carmen Tănase și Maia Morgenstern. În același timp, cunoscuta actriță s-a bucurat enorm și de faptul că în film au apărut tineri extrem de talentați. Aceasta a punctat că urmează generații extraordinare de actori:

„O parte dintre ei sunt actori cu care eu am lucrat ani de zile, Armand Calotă, Carmen Tănase, Maia Morgenstern. Ceilalți sunt mult mai tineri, dar sunt extraordinari! Am avut o mare surpriză cu actorii din Republica Moldova care sunt extraordinari și prietenoși, îți vine să îi iei acasă! E o mare plăcere pentru că vin după noi generații tinere extraordinare. E de bine!”

Citește și Prin ce transformare ar accepta Eugenia Șerban să treacă pentru un rol. Înainte nici nu voia să audă de asta: „Pentru mine a fost cea mai mare problemă a respectivei perioade” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *