Experiența inedită trăită de Codin Maticiuc pe platourile de filmare ale serialului Clanul: „Este primul film în care am reușit să plâng real” EXCLUSIV

„A început să-mi placă de mine în Clanul pe măsură ce au început să treacă episoadele.”

În ciuda criticilor pe care le-a primit de când a intrat în industria cinematografică din România, fie din postura de actor, scenarist sau producător de film, Codin Maticiuc demonstrează zilnic că are talent pentru ceea ce face și că cei care muncesc cu adevărat pentru visul lor pot atinge cu ușurință perfecțiunea. Interpretul personajului Iulică din serialul fenomen „Clanul” a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că acest rol a reușit să scoată ce este mai bun din el.

Codin Maticiuc, despre experiența trăită pe platourile de filmare ale serialului Clanul: „Chiar am simțit cum am crescut”

Codin Maticiuc a reușit să-i impresioneze și pe cei care îl criticau până acum cu prestația lui din serialul „Clanul”. Deși nu este la prima lui experiență într-un serial de succes, având un rol și în „Vlad”, de această dată scenariștii Anghel Damian și Lia Bugnar au avut o mai mare încredere în abilitățile lui și i-au construit un personaj de excepție.

„În general nu îmi place de mine. Mi-a plăcut de mine în filmul „Meda”, un film pe care l-a făcut Emi Pârvu (nr. regizorul Emilian Pârvu) mai de mult și am foarte mică scenă acolo. A început să-mi placă de mine în „Clanul” pe măsură ce au început să treacă episoadele. Mi-a plăcut cel mai mult de mine în episodul 1, sezonul 2 și în următoarele episoade. Adică chiar am simțit cum am crescut. Îți este mai ușor să crești într-un serial, obișnuindu-te cu echipa, cu colegii. Chiar mi s-a părut că am mai crescut. În toate proiectele am crescut, dar în ăsta am simțit cel mai mult”, ne-a declarat Codin Maticiuc.

„Am mai încercat să plâng în alte filme și nu am putut niciodată”

În ultimii ani, Codin a avut apariții în proiecte de mare audiență atât în sălile de cinema, cât și pe micul ecran, însă „Clanul” i-a oferit șansa să se maturizeze din punct de vedere profesional. Ce-i drept l-a ajutat și faptul că face echipă cu George Ivașcu unul dintre cei mai buni actori din România și un profesor de excepție.

„Contează și cât timp ai la dispoziție. Adică cu cât ești mai „sărac”, ai mai puțin timp, iar în „Miami Bici” am făcut lucruri frumoase, am scris bine, dar s-a făcut în mare viteză, cu puține duble. În „Clanul” lucrurile au fost mai așezate și se simte. Am avut timp să fac. Este primul film în care am plâns. Adică am reușit să plâng real la o scenă. Am mai încercat să plâng în alte filme și nu am putut niciodată, deși eu plâng destul de ușor în afara camerelor. Pe bune plâng ușor la filme, sunt genul sensibil. Dar la filmări nu îmi ieșea. Acum a fost prima dată”, a mai povestit Maticiuc pentru EGO.ro, completând că totul a venit firesc, natural, așa cum se întâmplă actorilor cu experiență.

„Nu am o explicație. De ce acum am putut. Am reușit pentru că poate a fost o aliniere de Planete, adică echipa, colegii, că m-am obișnuit, am început să mă simt confortabil cu ei, am trecut prin tot felul de chestii în viață la care mă pot raporta. Adică una e să plângi așa la 25 de ani, la 35 sau la 43. Adică ai mai trecut prin niște experiențe la care te poți raporta și poți să te duci în zona aia”.

Citește și Codin Maticiuc l-a introdus pe Anghel Damian în cercul lui Nuțu Cămătaru. „L-am introdus în zona asta de „mafioto-interlopo” EXCLUSIV

Experiența inedită trăită de Codin Maticiuc pe platourile de filmare ale serialului Clanul
Experiența inedită trăită de Codin Maticiuc pe platourile de filmare ale serialului Clanul

„Dacă până acum am fost simpatici, în sezonul 2 vom fi iubibili”

Dat fiind faptul că cele mai multe cadre sunt filmate alături de George Ivașcu, pentru Codin a fost un mare avantaj, căci a învățat multe lucruri de la colegul lui de filmare, într-un timp relativ scurt.

„Când spun „noi”, vorbesc despre Iulică și Pelicanul. Noi avem împreună o „călătorie” a noastră. Suntem aceste balaur cu două capete care nu se poate despărți. Când vorbesc de mine, vorbesc la plural, așa că noi avem o chestie interesantă în sezonul 2, schimbăm taberele, avem un parcurs al personajelor noastre foarte interesant, se vede apartenența asta, dar în același timp există și momente în care ne contrăm. Este foarte interesant. Dacă până acum am fost simpatici, în sezonul 2 vom fi iubibili”, a povestit actorul despre echipa pe care o fac cei doi în serial.

Iulică și Pelicanul nu sunt savuroși doar prin prisma replicilor și a acțiunilor lor, ci și prim modul în care se îmbracă, se comportă.

„Departamentul costume de la „Clanul” este cel mai bun. Avem niște haine de înnebunești. Și încă nu ați văzut nimic pentru că eu am fost răpit și rămân în treningul ăla vreo 3-4 episoade și vreo 80 de zile de filmare, de ajunsesem în plină iarnă, în pădure, într-un trening, la 0 grade. Accesoriile, totul, este de la filmări, nu am ghiuluri din alea pe acasă”, a completat Codin Maticiuc pentru EGO.ro.

Citește și Moștenirea pe care Codin Maticiuc nu ar vrea să i-o lase fiicei sale. „Nu o las ca pe un blestem!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *