Femeia care a fost marea dragoste a lui Florin Piersic. De câte ori a fost căsătorit celebrul actor

Florin Piersic s-a iubit cu o artistă celebră, deși ambii erau căsătoriți

Scris de: Daoud Andra

27 Jan. 2023

Florin Piersic a fost, de-a lungul timpului, un cuceritor. Celebrul actor în vârstă de 87 de ani a iubit numeroase femei celebre, iar din relațiile pe care le-a avut s-au născut doi copii: Florin Piersic Jr. și Daniel Piersic. Cine este femeia care a fost marea dragoste a lui Florin Piersic și câte soții a avut maestrul.

Florin Piersic este la al treilea mariaj

Florin Piersic împlinește astăzi, 27 ianuarie, venerabila vârstă de 87 de ani. Maestrul care a cucerit generații întregi cu rolurile din filme și de pe scena teatrului a iubit cu pasiune, dincolo de scenă. S-a căsătorit de trei ori și are doi copii, dar a avut legături amoroase și în afara căsniciei.

Prima soție a maestrului a fost Tatiana Iekel. Cei doi s-au căsătorit în anul 1958, la doi ani de când s-au cunoscut. În timpul mariajului s-a născut primul fiu al actorului, care este, la rândul său, actor: Florin Piersic Jr. Căsnicia a durat până în 1974, când cei doi au divorțat. Motivul ar fi fost faptul că Florin Piersic se îndrăgostea de toate actrițele alături de care juca, potrivit fostei sale soții.

Citește și: Cine este fiul cel mic al lui Florin Piersic. Mama lui este o superbă actriță. Imagini de colecție

În anul 1975, celebrul actor spunea din nou „Da”, de data aceasta actriței de origine maghiară Anna Szeles. Se spune că maestrul a curtat-o ani de zile până când a convins-o să îi devină soție. La un an de la căsătorie, s-a născut Daniel, fiul cel mic al actorului. Mariajul cu Anna Szeles a durat 10 ani, după care cei doi s-au despărțit.

Cea de-a treia soție a actorului, cu care este căsătorit și în prezent, se numește Anna Torok și este o prezență discretă în spațiul public. Cei doi s-au cunoscut în anul 1986, în avion, și s-au căsătorit în 1993. În tot acest interval au făcut naveta între București și Cluj-Napoca pentru a se întâlni.

Femeia care a fost marea dragoste a lui Florin Piersic
Florin Piersic și Ana Torok, actuala lui soție

Femeia care a fost marea dragoste a lui Florin Piersic

Pe lângă cele trei mariaje, actorul a avut și alte relații cu femei superbe. Se spune că pe unele le-a iubit în timp ce era căsătorit. Printre ele se numără și celebra Angela Similea, pentru care maestrul a făcut o pasiune în timp ce era căsătorit cu Anna Szeles. Și cântăreața era căsătorită la vremea respectivă cu olandezul Jan Hilgen, motiv pentru care povestea de dragoste dintre ea și Florin Piersic a fost una interzisă.

Citește și: Copilăria lui Florin Piersic, marcată de o dramă cutremurătoare. „E prima amintire pe care o ţin minte, respectiv înmormântarea surorii mele”

Cei doi au format un cuplu pe scenă și se spune că și în viața reală, în ciuda faptului că ambii erau căsătoriți cu altcineva. De altfel, Angela Similea a recunosut, la un moment dat, că a avut o pasiune pentru celebrul actor.

„Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic. Am creat un cuplu. Pe scenă, la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeles, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, mărturisea Angela Similea mai târziu, în cartea autobiografică.

Și Florin Piersic a vorbit despre legătura cu Angela Similea, la un moment dat. Actorul a spus că artista ar fi făcut orice ca să fie împreună cu el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *