Femeia căreia Alex Delea îi răspunde indiferent de locul în care se află, chiar și în timpul unui interviu. ”Nu poate să stea, dar nici eu nu pot să stau fără ea” VIDEO EXCLUSIV

"Ea butonează de zor. Trebuie să mă vadă"

Alex Delea, fostul câștigător de la ”Survivor România”, nu a ascuns niciodată faptul că a fost crescut de trei femei: de mama, mătușa și bunica lui, însă cel mai mare atașament îl are spre bunica lui, pe care o alintă mămăița. Ori de câte ori are ocazia merge să o viziteze sau încearcă să o ducă în București pentru a petrece câteva zile împreună. Alex Delea a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că mămăița este singura femeie din viața lui căreia îi răspunde la telefon indiferent de oră sau locul în care se află.

Alex Delea: „Mă sună undeva la 10-20 de ori pe zi”

Pe Alex Delea publicul l-a văzut în mai multe ipostaze nu doar în cea de „războinic” în cadrul realityshow-ului ”Survivor România”, iar reacțiile au fost pozitive, ceea ce îl face pe tânăr să se orienteze și mai mult către actorie și televiziune.

”O să urmeze o apariție cât de curând. O să fie o apariție, acum că o să fie într-un film, că o să fie într-o emisiune, vedem. Nu se știe dacă este în lumea cinematografului sau poate, cine știe”, ne-a declarat Alex Delea, moment în care telefonul a început să-i sune. Nu era vreun director de casting, ci una dintre cele mai importante femei din viața lui.

”Uite, mă sună și mămăița. Mă sună undeva la 10-20 de ori pe zi. Dacă mămăița mă sună îi răspund. Ia că mi-a închis. Cred că apasă așa. Mama e la muncă, mătușa mea e la muncă și ea butonează de zor. Trebuie să mă vadă. Nu poate să stea, dar nici eu nu pot să stau fără ea. Acum nu mai răspunde. O să o sun eu când terminăm interviul”, ne-a explicat amuzat Alex Delea, care declară că își face mereu timp să se vadă cu ea, nu doar prin termediul videocall-urilor, ci și față în față.

„O să o aduc în România. Acum că se face mai frig, că așa pot să mă plimb cu ea pe afară, că nu prea poate să meargă pe căldură. Așa că mergem ușor, lejer așa. Nici nu poate să stea prea mult afară, că este mititică. Nu poate la frig, nu poate la căldură”.

Citește și Ce se întâmplă între Alex Delea și Elena Chiriac: „Pe noi nu ne separă niciun film, la modul ăla suntem”. Prin ce au trecut la filmările pentru Haita în acțiune VIDEO EXCLUSIV

”Am un corp așa care pare foarte dur, dar eu nu sunt deloc dur”

Crescut de trei feme1, în ciuda imaginii sale, Alex Delea nu este deloc un tip dur, ci mai mult unul sensibil. De aceea își dorește ca directorii de castinguri să vadă și această latură a lui și să-i dea șansa să vină la castinguri și pentru alt gen de roluri, nu doar de acțiune în care trebuie să-și etaleze mușcii.

”Nu am fost la castinguri, dar aș dori să încep să merg. Vezi cum e lumea asta? Eu am un corp așa care pare foarte dur, dar eu nu sunt deloc dur. Deloc. Adică corpul meu, fizicul meu, pare a fi, dar eu nu sunt. Nu spun că nu îmi plac filmele de acțiune, scenele cu bătaie, dar îmi place foarte mult conceptul ăsta de a părea cel furios, cel rău, când eu sunt exact opusul”, ne-a mai spus tânărul.

Până se va ivi un nou lungmetraj, Alex Delea își face ”antrenamentul” cu ajutorul platoformelor de socializare. Spre deosebire de alți creatori de conținut, Alex declară că tot ce postează este pură realitate și că toate filmulețele sunt inspirate din viața lui.

”În realitate este la fel ca pe TikTok. De mult timp gătesc singur, îmi fac curățenie singur. Am mai evoluat de când am vorbit ultima dată, acum cred că știu să gătesc cinci preparate pe care mi le fac. Sper să mă mai mențin câteva luni așa pentru că vreau să mențin destul de bine pentru următoarea etapă. Cu Tik Tok-ul eu fac anumite video-uri amuzante, ce se întâmplă în viața reală. După ce filmez pun pe Tik Tok, Instagram și peste tot. N-am o atenție anume pentru o platformă, ci le împrăști peste tot”, a mai completat sportivul.

Citește și Alex Delea joacă în cel mai nou film produs de Matei Dima. Ce a pățit pe platourile de filmare: „Am rămas șocat” VIDEO EXCLUSIV

Pe lângă actorie și televiziune, Alex Delea ar vrea să revină și în stand-up comedy, unde anul trecut și-a făcut debutul.

”Mi-ar plăcea mult să mai fac stand-up comedy, doar că eu sunt o persoană care dorește să facă multe lucruri, dar că am nevoie de cineva să mă ajute, căci tare greu îmi pun eu gândurile. Chiar zilele astea am avut niște gânduri mai multe. Eu sunt o persoană care face foarte bine lucrurile, dar să mi se spună ce să fac. Execut foarte bine”, a mai spus Alex Delea pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *