Femeia celebră de care regele Charles a fost îndrăgostit, înainte de Camilla și Prințesa Diana. Foarte puțini știu de relația lor specială

Ea ar fi putut să fie prințesă

Scris de: Daoud Andra

18 Nov. 2022

Mariajul, dar mai ales divorțul regelui Charles de prințesa Diana a ținut primele pagini ale ziarelor multă vreme. Fiul reginei a iubit-o nebunește pe mama copiilor săi, după care a părăsit-o pentru Camilla, care i-a devenit soție ulterior. Puțini știu însă că regele Charles a avut o pasiune pentru o femeie celebră. Ea ar fi putut fi prințesă!

Vedeta pe care regele Charles a iubit-o, înainte de a se căsători cu Diana

Viața sentimentală a regelui Charles a fost una tumultuoasă. Mariajul cu Diana a început să se clatine în momentul în care Charles a cunoscut-o pe Camilla, actuala lui soție. Nu sunt însă singurele femei pe care Charles le-a iubit de-a lungul timpului. Înainte de a se căsători cu mama copiilor lui, Charles a fost îndrăgostit nebunește de o femeie celebră.

Barbra Streisand este femeia care i-a căzut cu tronc prințului în tinerețe. Cei doi s-au întâlnit în câteva ocazii, oficial, iar neoficial se spune că au avut o idilă. Episodul din viața actualului rege este menționat într-o carte publicată în anul 2016 de către Christopher Andersen. Acesta susține că actrița și prințul au avut o aventură despre care puțină lume știa.

Presa britanică a scris, la rândul ei, despre relația apropiată a celor doi. Versiunea oficială este că au fost foarte buni prieteni și că nu s-a consumat nimic între ei. De astfel, niciunul dintre cei doi nu a confirmat oficial legătura, însă surse din anturajul lor știau despre dragostea lor.

femeia celebra de care regele Charles a fost indragostit 4
Regele Charles și Barbra Streisand

Cum descrie Charles întâlnirea cu Barbra Streisand

Vorbind despre momentul în care a cunoscut-o personal pe actriță, Charles a spus: „Am fost dintotdeauna un mare admirator al actriței și cântăreței americane extrem de versatile Barbra Streisand! Nu voi uita niciodată talentul ei fermecător, efervescent, vitalitatea unică și abilitatea ei actoricească și vocală!”. Prințul era foarte tânăr atunci când a întâlnit-o pentru prima dată și nu a rămas indiferent la farmecele ei.

Gurile rele spun că cei doi ar fi păstrat legătura ani buni și după ce Charles s-a căsătorit cu Diana. De altfel, actualul monarh îi trimitea adesea flori actriței și s-au întâlnit de câteva ori la ceai. „Am întrebat cine mi-a trimis un anume buchet de flori și mi s-a spus că un fan pe nume Charles”, a povestit, la un moment dat, artista.

Barbra a specificat că totul s-a întâmplat înainte ca în viața prințului să apară Diana. De altfel, actrița a spus într-unul dintre show-urile ei, mai în glumă, mai în serios, că dacă ar fi fost inspirată, putea fi prințesă: „Știți, dacă jucam cărțile cum trebuie, puteam să ajung prima prințesă evreică!”

7.9 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.