Femeia de care a fost îndrăgostit prințul William, înainte de a începe relația cu Kate Middleton. Puțini știu de povestea lor pasională, imagini rare

Iată cu cine s-a iubit Prințul William înainte de Kate Middleton!

Prințul William și Kate Middleton formează un cuplu de aproape două decenii și au împreună trei copii minunați, o fată și doi băieți. Însă, înainte de a începe o relație cu Prințesa de Wales, viitorul Rege al Marii Britanii a trăit o poveste de dragoste pasională cu o altă femeie. Află, din rândurile de mai jos, cu cine s-a iubit în trecut fiul cel mare al suveranului!

Cu cine s-a iubit în trecut Prințul William

Înainte de Kate Middleton, în viața Prințului William a existat o altă femeie. Cine ar fi putut fi Prințesă de Wales? Ei bine, potrivit biografului regal Katie Nicholl, fiul cel mare al Regelui Charles a fost îndrăgostit în tinerețe de Arabella Musgrave.

Se pare că Prințul William a avut o relație cu această femeie chiar înainte ca el să o cunoască pe Kate Middleton. Cei doi s-au iubit intens, iar, la un moment dat, viitorul moonarh al Marii Britanii s-a gândit serios să se retragă de la facultate pentru a fi alături de Arabella Musgrave.

Cum a început povestea de dragoste a celor doi

Katie Nicholl a povestit în cartea sa, William and Harry: Behind the Palace Walls, cum a început povestea de iubire dintre Prințul William și Arabella Musgrave.

Conform acesteia, cei doi se cunoșteau încă din copilărie, dar actualul soț al lui Kate Middleton s-a simțit atras de ea mai târziu, în timpul unei petreceri organizate în casa unui amic.

”Cei doi au dansat apoi până dimineața, cand ea și-a luat rămas bun, iar William a mers după ea. Atunci povestea lor de dragoste a început și ei au petrecut foarte mult timp împreună în acea vară.”, a scris autoarea.

Citește și Fiul cel mic al lui Kate Middleton și al prințului William împlinește 6 ani. Imagini amuzante cu Louis surprinse de-a lungul timpului!

A vrut să renunţe la studii pentru ea

Tot în aceeași carte, Katie Nicholl a mărturisit că Prințul William i-a spus și tatălui său despre această relație, iar acesta și-a dat acordul. Mai mult decât atât, fratele Prințului Harry a fost foarte aproape de a renunța la studii pentru Arabella Musgrave.

”La începerea facultății, William îi simțea lipsa Arabellei și chiar luase în calcul să renunțe la studii pentru a fi aproape de ea. Mai mult, el mergea în fiecare vineri acasa pentru weekend pentru a o vedea.

Lucrurile s-au schimbat însă după ce Prințul William a cunoscut-o pe Kate, ea fiind cea care ”l-a încurajat să mai dea o șansă Universității St Andrews”, a precizat Katie Nicholl, conform celor de la The Sun.

Citește și Locul secret unde Kate Middleton plănuiește să se retragă. Aici se va recupera soția prințului William, foarte puțini știu de existența lui!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *