Fiica Majdei Aboulumosha moștenește talentul actoricesc al mamei sale. „Să o vezi cum își caută lacrimile, se uită un pic în soare și stă nemișcată” VIDEO EXCLUSIV

Ce obișnuiește micuța să-i facă mamei sale

Majda Aboulumosha a devenit cunoscută odată cu rolul pe care l-a interpretat în telenovela românească „Inimă de țigan”. Se întâmpla acum 16 ani, însă serialul continuă să fie difuzat chiar și în momentul de față de postul Acasă Tv. Pentru că la momentul filmărilor nu era mamă, Majda a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că fiica ei a văzut-o jucând ceva mai târziu și a recunoscut-o imediat, deși atunci avea cu 30 de kilograme în plus.

Cum a reacționat Jacqueline, fiica Majdei Aboulumosha, când a văzut-o pe aceasta jucând în telenovele

De când a văzut-o jucând în telenovele, Jacqueline nu vrea altceva decât să calce pe urmele mamei sale sau măcar să se îndrepte către o carieră artistică. La aproape 10 ani, vârstă pe care o va împlini în luna aprilie, fiica Majdei este deja o mică actriță sau cel puțin se folosește de cunoștințele mamei sale pentru a învăța unele trucuri actoricești.

„Mă urmărește de când este mică, dar într-adevăr acum pe Acasă TV se redifuzează „Inimă de țigan”. Este ciudat că în film aveam 19 ani, am 35 de ani acum, și mă gândeam că nu o să mă recunoască, mai ales că aveam și cu 30 de kilograme în plus. Dar m-a recunoscut. Este foarte mândră de mine și mereu îmi spune că o să se facă actriță. Eu sunt lângă ea și o să o susțin, indiferent de ce drum vrea să aleagă, dacă va vrea să se facă cântăreață sau bucătar chef, sunt în spatele ei”, ne-a povestit Majda, completând că în momentul de față nu își mai poate da seama dacă Jaqueline plânge cu adevărat sau joacă un rol.

„Își caută lacrimile, se uită un pic în soare și stă nemișcată ca să-i vină lacrimile. Culmea este că tot eu am învățat-o aceste trucuri. Ce crezi? Eu, când eram mai mică, am făcut statui vivante în Herăstrău, la Teatru Masca și i-am povestit și asta. A vrut și ea să experimenteze, deși i-am explicat că este foarte greu, că poate să vină o musculiță să se așeze pe ea și nu trebuie să schițeze niciun gest. I-a ieșit și asta. Stă prin casă nemișcată. E drăguț așa când vezi că practic ești o influență așa asupra copilului tău. Sper din suflet să fiu o influență bună”.

„Întotdeauna am considerat că este un pic mai greu pe tipologia mea să se găsească un anumit rol”

Cât despre reîntoarcerea ei pe micul ecran într-un serial de succes, Majda este un pic rezervată, însă nu exclude această posibilitate, fiind deschisă ofertelor. Chiar dacă este mulțumită și împlinită cu proiectul pe care îl are în derulare în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, actoria face parte din viața ei încă de când era mică și participa la tot felul de serbări.

„De mică am fost pe rolul meu și atât. Pe pătrățica mea. Știam scenariul foarte bine, ce se întâmplă cu toată piesa. Îmi aduc aminte că în grădiniță am jucat vulpea, dar nu am înțeles niciodată de ce sunt eu vulpea, dar a fost un rol provocator. În general mi-am văzut de pătrățica mea și este bine în actorie să știi ce ai tu de făcut și în același timp să fii foarte atent și cu partenerul ca să îl ajuți, să-i dai din stare sau să preiei”, ne-a declarat actrița.

Până în clipa de față nu a mai apărut în niciun film sau serial, nu pentru că a refuzat castinguri, ci pentru că regizorii nu s-au mai gândit la niciun rol care să i se potrivească.

„Mă bate gândul, adică nu aș spune NU, doar că întotdeauna am considerat că este un pic mai greu pe tipologia mea să se găsească un anumit rol, dar nu este imposibil. Dacă vreodată este ceva ce mi se potrivește, nu aș spune nu”, a mai povestit Majda pentru EGO.ro, despre o posibilă revenire în postura de actriță.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *