Florin Busuioc, sunat de apropiați pentru a verifica vremea: “În general mă sună de la filmări de la Las Fierbinți!” VIDEO EXCLUSIV

Ce îl întreabă mereu fanii

Florin Busuioc este un actor de succes și se bucură de o carieră longevivă pe micile ecrane, prezentând vremea la Pro TV. Celebrul meteorolog a câștigat încrederea oamenilor, astfel că ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că persoanele care se ocupă de filmările serialului Las Fierbinți îl sună pentru a verifica dacă vremea o să fie prielnică. Mai mult, el ne-a dezvăluit ce i se întâmplă atunci când se întâlnește cu fanii în diferite locuri.

Florin Busuioc, despre întâlnirile cu fanii

Florin Busuioc se bucură de o carieră îndelungată la Pro TV, astfel că nu este de mirare că are parte de mulți fani și lumea în recunoaște ușor în diferite locuri. Acesta ne-a vorbit despre două întâmplări amuzante, explicând că mulți oameni îl întreabă cum o să fie vremea în diferite perioade:

“La piață m-a întrebat un om care vindea conopidă și altele: “Auzi, nenea Busu, spune mă tată, săptămâna viitoare vreau să scot sfecla, să o scot sau să nu o scot? Dacă nu plouă, eu nu pot să o scot, e pământul tare bre!”. I-am zis: “Tată, săptămâna viitoare începe ploaia, așa că poți să scoți sfecla liniștit!”. Mai am o altă întâmplare!

Tot așa, prin piață, o cumpărătoare de data aceasta: “Domnul Busu, sunt feblețea dumneavoastră!”. Am zis: “Bine doamnă, lăsați!”. Spune: “Auziți, fiica mea are nuntă în august pe 28. Plouă sau nu plouă?”. Asta se întâmpla în februarie! “De unde să știu eu, mă, femeie, dacă plouă în 28 august sau nu plouă? Oricum, dacă faceți în curte puneți un cort ca să fie liniștită treaba!”.”

Citește și: Alimentele pe care Florin Busuioc le-a exclus definitiv din meniu. Ce nu mai mănâncă: „Mă simt puțin vinovat acum”

Este sunat pentru filmările Las Fierbinți

În același timp, Busu ne-a mărturisit că apropiații îl sună pentru a vedea cum o să fie vremea. Mai mult, cei responsabili de filmările pentru serialul “Las Fierbinți” îl întreabă dacă actorii pot să își desfășoare munca afară. Florin Busuioc a specificat că poate să facă prognoza pe nu mai mult de 4 zile:

“Mă sună, da! (n.r. apropiații) În general mă sună de la filmări de la Las Fierbinți să mă întrebe dacă plouă în anumite zile ca să știe dacă filmează afară sau fac interioare. Pe cuvânt, mi s-a întâmplat! M-au mai sunat unii, tot așa, de pe la filmări în general, ca să știe dacă plouă într-o anumită zi în următoarele 2-3 zile.

Ei știu că nu pot să fac prognoză pe mai mult de 4 zile! Tot ce este peste 4 zile, ca să aflați acum, este valabil 7%! Deci 4 zile! Nu se poate face prognoză pe mai mult de 4 zile acum, înainte se putea pentru că se făcea pe bază de statistică! Din ’90 încoace nu mai există statistică!

Eu acopăr tot și toată lumea mă întreabă pe mine! Lumea are și încredere în mine pentru că o dau în gard rău de tot de fiecare dată! (râde)”

Citește și: Cum a reușit să slăbească Florin Busuioc 24 de kilograme, de fapt. „Nu mai am vreo poftă acum!”. El și-a schimbat complet stilul de viață și garderoba VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *