Fotografia rară postată de Dana Budeanu cu mama ei. Imaginea aceasta i-a lăsat fără cuvinte pe toți

Iată ce a dezvăluit despre perioada copilăriei celebra creatoare de modă.
Fotografia rară postată de Dana Budeanu cu mama ei. Imaginea aceasta i-a lăsat fără cuvinte pe toți

Cine nu o cunoaște pe Dana Budeanu? Vedeta a câștigat și mai mult atenția publicului prin seria sa de pamflete intitulate „Amețitele și Mafioții”. Deși este cunoscută pentru opinii bine fundamentate și pentru abordarea sa directă a problemelor, Dana Budeanu și-a păstrat întotdeauna viața sa personală cât mai privată cu putință, așa că vă invităm să vedeți cum arată mama celebrității.

Cum arată mama Danei Budeanu

Dana Budeanu s-a impus ca una dintre cele mai influente personalități feminine din țara noastră. Ea este, de asemenea, mamă a două gemene, care au rezultat din căsătoria anterioară cu Radu Budeanu.

Fotografia rară postată de Dana Budeanu cu mama ei
Fotografia postată de Dana Budeanu cu mama ei

Citește și: Dana Budeanu, apariție de senzație pe internet. Detaliul care a atras toate privirile

De-a lungul timpului, Dana Budeanu a împărtășit cu publicul câteva detalii despre familia ei, care a trebuit să facă față discriminării extreme în diverse circumstanțe. Astfel, pe pagina de Instagram a celebrității, a fost postată o fotografie veche care prezintă o fetiță mică îmbrăcată în uniformă școlară. Această copilă nu este Dana Budeanu, ci mama ei.

Motivul pentru care Dana Budeanu a ales să partajeze această imagine a fost acela de a aduce aminte oamenilor cum arăta mediul școlar acum câteva decenii, când elevii respectau cu strictețe regulile și purtau cu mândrie uniforma școlară.

Ce a avut de spus vedeta despre părinții săi

Deși nu dezvăluie prea multe detalii despre propria viață sau despre istoria familiei sale, a existat un moment în care Dana Budeanu a simțit nevoia de a împărtăși o amintire dureroasă.

În trecut, părinții Danei Budeanu au fost supuși discriminării. Cu toate că au trecut prin momente dificile, aceștia au reușit să o crească pe vedeta îndrăgită cu multă afecțiune.

Vezi și: Ce a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. A spus asta fără nicio reținere. Fanii vor fi uimiți

„Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost discriminați EXTREM, pentru că aveau «dosar prost»… am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau… m-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, cărora nu m-am plâns o dată și cărora le am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că așa mi-au spus mie bunu și buni, care-s pentru mine şi pentru ele niște SFINŢI…Am crescut cu povești superbe despre evrei, despre români, despre unguri, despre țigani, despre țărani, despre comuniști, despre liberali, despre securiști, despre milițieni, despre bătrâni în egală măsură şi mereu intercalate şi cumva continuându-se una pe alta… am crescut într-un echilibru despre viață, despre lume, despre oameni… am crescut atât de frumos, încât nimeni nu-mi poate fura sufletul vreodată…”, a scris Dana Budeanu pe contul ei de Facebook.

Te poate interesa și: Incredibil cât de schimbată era Dana Budeanu înainte de operațiile estetice. Dovada că s-a transformat total

Dana Budeanu reacție vehementă cu privire la operațiile estetice

În cadrul platformei „Verdict”, creatoarea de modă nu a ezitat să aducă critici aspre vedetelor care exagerează cu procedurile estetice, mai ales celor care mint cu privire la intervențiile lor chirurgicale.

Ea și-a continuat stilul caracteristic de a discuta deschis despre diverse aspecte sociale, de la bărbații care petrec prea mult timp alături de mamele lor și sunt supuși controlului, până la femeile care nu își asumă deschis alegerile legate de alimentație. Dana a reușit să producă o serie de videoclipuri care au devenit virale, așa că iată ce părere are despre doamnele care apelează la procedurile estetice:

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck.

Se vede că ți-ai băgat în gură. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, că niște branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți.”, este de părere Dana Budeanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *