Fotografii cu Lidia Buble de pus în ramă. Așa arăta fosta lui Răzvan Simion în copilărie. O recunoști?

Iată cum arăta Lidia Buble în copilărie!

În vârstă de 30 de ani, Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Ea are numeroși fani pe rețelele sociale, iar de curând, le-a arătat acestora câteva poze cu ea din copilărie. Iată câteva imagini de colecție cu fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion!

Cum arăta Lidia Buble în copilărie

Lidia Buble nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Ori de câte ori are ocazia, cântăreața își ține fanii de pe rețelele sociale cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, însă puțini știu cum arăta vedeta în copilărie.

Tocmai din acest motiv, fosta iubită a matinalului de la Antena 1 a publicat câteva imagini cu ea de când era mică. Într-una dintre fotografii, vedeta seamănă foarte bine cu Lulu Mihăiescu sau Luminița Petre, pe numele ei adevărat. Este vorba despre actrița care a interpretat personajul principal din Veronica, celebrul film românesc din 1973, regizat de Elisabeta Bostan.

Lidia Buble s-a logodit?

Recent, artista a fost plecată într-o vacanță în capitala Cehiei, iar fotografiile postate de ea de acolo au stârnit un val de reacții. Mulți internauți au întrebat-o pe Lidia Buble dacă s-a logodit, după ce au observat că vedeta poartă pe deget un superb inel cu diamant.

Precizăm că în presă se zvonește că solista ar avea o relație cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri mai mare cu 30 de ani decât ea. ”Iubesc Praga”, a scris cântăreața, pe pagina ei de Instagram.

”Inelul e super. E de logodnă?

Te-ai logodit?

Foarte frumos inelul”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Citește și Lidia Buble și Alexandra Stan au împărțit același bărbat celebru și bogat. Nu e Răzvan Simion!

”L-am primit în semn de iubire”

Acum, Lidia Buble nu le-a răspuns internauților curioși, dar în urmă cu circa o lună de zile, artista a vorbit despre bijuteria pe care o poartă la mână și despre bărbatul care-i face zilele mai frumoase.

”Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este de altfel primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte.

Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic”, a spus cântăreața, însă atunci când a fost întrebată de numele persoanei dragi, ea a replicat: ”Lasă că știți voi, din presă. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin”, a precizat solista, conform Ciao.

Citește și Lidia Buble, mărturisiri despre relația cu iubitul ei, Horațiu Nicolau, mai în vârstă cu aproape 30 de ani decât ea : “Dumnezeu m-a binecuvântat”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *